Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετικό κλίμα και οργάνωση στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση η ΕΠΣ Ευρυτανίας την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στο Hotel Spa Montana έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, η οποία συνοδεύτηκε με μπουφέ στους παρευρισκομένους και βραβεύσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος και Εύη Κονιαβίτη, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, ο διευθυντής του ξενοδοχείου Στάθης Πλατής και πλήθος παραγόντων και προπονητών  του νομού μας.
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Πάνος Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας,  π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Βασίλης Κατσίκης, Σωτήρης Διώτης, Θωμάς Θεοδωρογιάννης και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας.
Παρών και το διαιτητικό σώμα του νομού μας, προεξέχοντος του εκπαιδευτή Β΄ κατηγορίας και υπεύθυνου ανάπτυξης της διαιτησίας Γιάννη Καλύβα και του αρχιδιαιτητή Γιώργου Παπαδήμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόλογο του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι τοπικοί μας «άρχοντες».
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας αντί για δυο φλουριά κλήρωσε δυο δωρεάν διαιτησίες στις ομάδες της δύναμης της. Ο κλήρος έπεσε στα Άγραφα και στο Κεράσοβο. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος κ.κ. Γεώργιος μαζί με τον π. Ευάγγελο Φεγγούλη, ο οποίος είναι και Γενικός Γραμματέας της Ενώσεως.
Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Kick Boxing Σεμέλη Ζαρμακούπη και Σπύρο Κολοκώτσιο(Ανήκουν στον Α.Σ. TKD Ευρυτανίας), στο Evrytania Sport, στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή χιονοδρομίας  του ΕΟΣ Καρπενησίου Γιάννη Αντωνίου(Την πλακέτα παράλαβε ο πατέρας του Δημήτρης, καθώς ο Γιάννης βρίσκεται λόγω προετοιμασίας εκτός Καρπενησίου) και στον Ευρυτάνα άλλοτε ποδοσφαιριστή Super League Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα.











































Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας