Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αγόρια: ΓΕΛ Καρπενησίου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 2-1

Στο τάι μπρέικ το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου επιβλήθηκε στο άθλημα της πετοσφαίρισης αγοριών με 2-1 σετ του ΕΠΑΛ Καρπενησίου και πήρε την πρόκριση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Ήταν στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Ευρυτανίας. Παρακολουθήθηκε από πληθώρα μαθητών, που γέμισαν το κλειστό.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου παρουσιάζοντας ένα πιο πλήρες σύνολο κέρδισε το πρώτο σετ εύκολα και εμφανίστηκε σοβαρό στο τάι μπρέικ, κερδίζοντας τον αγώνα.
Το ΕΠΑΛ Καρπενησίου της Νάντιας Βρόντου παρότι είχε μόλις μια εξάδα συν μια αλλαγή ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο του, παίρνοντας το δεύτερο σετ.
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, ο οποίος θα είναι από σχολείο της Δυτικής Ευρυτανίας.

Τα σετ
25-13, 21-25, 15-8

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Μακρής, Τσίγκας, Παπασυφάκης, Λαθύρης, Τάκης, Ντρίβας, Τσιάρας, Κοντογεώργος Π., Κολοκώτσιος, Νάτσης, Παπαδογούλας, Φύκας

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Νάντια Βρόντου): Καρφής, Ανδρεάκης, Κοντογεώργος Ε., Κουτσοθανάσης, Μπαλωμένος, Δημόπουλος, Γούλας, Μπουμπουρής

Διαιτητές: Γιώργος Καραγκούνης & Βίκυ Γιαννοπούλου
Κριτές: Βίβιαν Πασσά& Δημήτρης Δημόπουλος 


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος