Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Εμπειρία εν όψει της 1η συμμετοχής του ΠΑΟ Καρπενησίου















Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καρπενησίου των Λάκη Αναστασόπουλου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, προσθέτοντας στο δυναμικό του 5 ποδοσφαιριστές.
Το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του 44χρονου Λάκη Αναστασόπουλου, ο οποίος είναι μαζί με τον κ. Χρυσαφόπουλο εκ των προπονητών και ιδρυτών της ακαδημίας, ενώ βρίσκεται αυτήν την στιγμή και στο τεχνικό επιτελείο του Αιόλου. Έχει μια πλούσια αξιοπρόσεχτη θητεία σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες με: Καμποχώρι, Βρυσάκι, Μακροχώρι, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Βέροια, Πανναυπλιακό, Λεωνίδιο, Λαμία, Βύζαντα Μεγάρων, Κρανίδι, Νίκη Προαστίων, ΑΠΟΚ Βελούχι και Άγιο Προκόπιο. Μετακίνησε στο δελτίο του από την Μυρίκη, της οποίας υπήρξε προπονητής, ενώ έχει «κοουτσάρει» επίσης τον Άγιο Προκόπιο, τον ΑΠΟΚ και τον Αίολο.
Από την ΑΕΚ αποκτήθηκαν ο 30χρονος μέσος Λάμπρος Θεοδωρογιάννης και ο 53χρονος  αμυντικός Ανδρέας Παπαροιδάμης. Ο πρώτος άρχισε από το Κεφαλόβρυσο και ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης τα τελευταία χρόνια. Ο δεύτερος έχει παίξει επίσης στην ΠΟΠ 91΄, στον Αίολο, στην Μυρίκη, στην Ποταμιά, στον Απεραντιακό και στην Αγία Τριάδα και αποτελεί από τους «γηραιότερους» ποδοσφαιριστές των Ευρυτανικών γηπέδων. Στον ΠΑΟΚ ανήκει και ο γιος του Φάνης.
Ο 40χρονος πλάγιος αμυντικός Γιάννης Τσάκνης μετακινήθηκε από την Κρέντη, της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος τα τελευταία χρόνια. Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί επίσης είναι οι: Άγιος Νικόλαος, ΠΟΠ 91΄, Απεραντιακός, Άγιος Προκόπιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας), Α.Ε. Κοίλων και Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής(ΕΠΣ Κοζάνης). Ο 41χρονος μέσος Πάνος Φούκας αποκτήθηκε από το Κεράσοβο, στο οποίο είχε μεταγραφεί πέρυσι μετά από παρουσία πολλών ετών στην Μυρίκη. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα προχωρήσει και σε επανεγγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή από τον αδρανοποιημένο Αστέρα Αγίας Τριάδας.