Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Μονόδρομος το «διπλό» στην Σπερχειάδα για την Πανευρυτανική


Το τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο θα δώσει η παιδική Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 το πρωί θα αγωνιστεί στο κλειστό της Σπερχειάδας με τον τοπικό Άρη. Η συνάντηση είναι στα πλαίσια της εξ αναβολής 8ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» την πρόκριση της στην επόμενη φάση και να πάρει την δεύτερη θέση μετά την ήττα από την Αναγέννηση Λαμίας. Θέλει επειγόντως το «διπλό», ενώ η αποστολή της θα απαρτίζεται μόλις από 8 αθλητές λόγω απουσιών. Η ομάδα της Ευρυτανίας διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς θα προκριθούν οι δυο καλύτεροι τρίτοι μεταξύ 5 ομίλων.
Ο Άρης του Δημήτρη Έλληνα βρίσκεται στην 4η θέση και είναι πάντοτε υπολογίσιμος. Οι Σπερχειαδίτες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, καθώς έχουν αποκλειστεί. Μετρούν δυο νίκες απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και πρώτος σκόρερ τους στο πρωτάθλημα είναι ο Πέτρος Ντάσιος.
Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι Ευρυτάνες είχαν επικρατήσει με 63-56. Διαιτητές ορίστηκαν ο Ευρυτάνας Θανάσης Χουσιάδας και ο Φθιωτός Ιωάννης Ευαγγελόπουλος.

Νυχτερινό ματς στα Μπούκαλη
Το έτερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ(!). Θα παίξουν τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη με τον Έσπερο Λαμίας. Δεν έχει αγώνα η Αναγέννηση Λαμίας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με την 10η αγωνιστική, στην οποία η Π.Α.Κ. «ρεπάρει» λόγω της μη συμμετοχής του Δομοκού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος)

8η αγωνιστική

Άρης Σπερχειάδας-Π.Α.Κ. Κλειστό Σπερχειάδας 29-1-2017 10:30
Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας & Ιωάννης Ευαγγελόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά & Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

ΑΣΕ Μπούκαλη-Έσπερος Λαμίας Κλειστό Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη 31-1-2017 21:00
Διαιτητές: (Θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου-Ιωάννα Παπαματθαίου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)