Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Προνομιούχο ντέρμπι για τους παίδες της Π.Α.Κ. με την Αναγέννηση


Οι παίδες της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης επανέρχονται στην δράση μετά από έναν μήνα, δίνοντας ένα άκρως καθοριστικό παιχνίδι πρόκρισης, αφού θα υποδεχτούν την Αναγέννηση Λαμίας στην «μάχη» για την δεύτερη θέση.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο κλειστό Καρπενησίου, θα αρχίσει τις 12:00 και είναι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Ζάχος και Σαμαράς.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου με νίκη κατακτά την πρόκριση στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ θα έχει το πάνω χέρι ακόμη και με ήττα με -2. Απώλεια για τους Καρπενησιώτες ο τραυματίας και πρώτος σκόρερ του ομίλου Λάμπρος Τσιώλης(Κάκωση στο γόνατο). 4 νίκες και 2 ήττες μετά το συγκρότημα της Ευρυτανίας, κάνοντας εξαιρετική πορεία.
Η Αναγέννηση του Κώστα Κουμπούρα ταξιδεύει στον γειτονικό νομό με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Οι Λαμιώτες έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς(3 νίκες- 3 ήττες). Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Δημήτρης Λαδάς, ενώ στο ρόστερ συμπεριλαμβάνεται και ο Χάρης Παπαλέξης, ο οποίος έπαιξε στο τουρνουά Χριστουγέννων με τους επίλεκτους Νότου.
Η συνάντηση του πρώτου γύρου είχε λήξει με 47-50 υπέρ της Ευρυτανικής ομάδας.

Αδιάφορο παιχνίδια στα Μπούκαλη
Την ίδια ημέρα τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη υποδέχονται τον Άρη Σπερχειάδας. Η αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ματς ξεκινά στις 15:30 αντί για τις 16:00. Ο πρώτος και αήττητος Έσπερος δεν έχει αγωνιστική δράση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος)

9η αγωνιστική

Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 21-1-2017 12:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος-Χρήστος Κοσμάς-Ανθή Τσιμπρικά(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

ΑΣΕ Μπούκαλη-Άρης Σπερχειάδας Κλειστό Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη 21-1-2017 15:30
Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Κώστας Κονδυλόπουλος-Νίκος Καλαντζής-Αναστάσιος Κανδηλάρης(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)