Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Χρυσό και χάλκινο για τον Α.Σ. ΤΚΝ Ευρυτανίας στο διασυλλογικό


Το τριήμερο 27-29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do, το οποίο έγινε για πρώτη φορά με καινούργιους κανονισμούς. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό της Κανήθου και έλαβαν μέρος 1250 αθλητές όλων των κατηγοριών(ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων) από 130 συλλόγους της χώρας.
Ο εκπρόσωπος της Ευρυτανίας Α.Σ.Tae Kwon Do Ευρυτανίας συμμετείχε με 8 αθλητές, κατακτώντας ένα χρυσό, ένα χάλκινο και τρεις πέμπτες θέσεις, έχοντας ξανά Πανελλήνιες διακρίσεις.
Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Λαμπριάννα Βίγλη, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο . Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Δροσίνη, η οποία ήταν 3η. Τα υπόλοιπα παιδιά που πλαισίωσαν την αποστολή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες τους ήταν οι: Σεμέλη Ζαρμακούπη, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Μαρία Κονιαβίτη, Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, Χαράλαμπος Ζαχαράκης και Θανάσης Ντρίβας.
Ο προπονητής και εκ των συνοδών της αποστολής Νίκος Ζαρμακούπης συγχαίρει όλη την ομάδα και υπόσχεται εξίσου δυναμική συνέχεια.










Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης