Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Καλείται να «ρεφάρει» στον Δομοκό ο Άτλαντας


Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μούτα Δομοκού δίνει η ομάδα του Άτλαντα.
Το δυο φορές εξ αναβολής παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δομοκού και θα αρχίσει στις 5. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και θα σφυρίξουν οι κ.κ. Πατάγιας και Σαμαράς. Οι δυο ομάδες θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες.
Η Μούτα του Παναγιώτη Ρήγα επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από περίπου δυο μήνες. Άρχισε με νικηφόρο αποτέλεσμα ενάντια στην Αναγέννηση. Οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Μπέλλης, Κώστας Κωνσταντίνου και Ντίνος Πολύμερος από τον Πρωτέα Λαμίας ανεβάζουν επίπεδο τους Δομοκίτες, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως φαβορί του ομίλου.
Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη θα παραταχτεί με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού με την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Λαμίας έχασε πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της 2αδας, η οποία οδηγεί στην επόμενη φάση. Καλείται να «ρεφάρει» με μια εκτός έδρας επιτυχία.
Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας είχε διεξαχθεί τον Δεκέμβριο και έληξε με 44-56 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί με το εξ αναβολής ματς Π.Α.Κ.-Μούτα Δομοκού, όταν αυτό οριστεί από την ΕΣΚΑΣΕ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

3η αγωνιστική

Μούτα Δομοκού-Γ.Σ. Άτλας Κλειστό Δομοκού 29-1-2017 17:00
Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Αναστάσιος Κανδηλάρης-Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Διονύσης Αναγνώστου
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)