Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ανεβαίνει επίπεδο συνεχώς το Fight Club Karpenissi


Ο Αθλητικός και Μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου συμμετείχε με 4 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-εφήβων-νέων,  το οποίο διεξήχθη στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια(4-5-6 Νοεμβρίου), παρουσία πληθώρας αθλητών και συλλόγων από όλη την Ελλάδα.
Ο Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης είχε απολογισμό μία νίκη και μια ήττα, τερματίζοντας 6ος. Ο Παναγιώτης Λιάπης ήταν 7ος, γνωρίζοντας την ήττα, όπως και ο Λάμπρος Χρυσαφόπουλος, ο οποίος «πλασαρίστηκε» 5ος. Ο Χρήστος Αΐκης ηττήθηκε στον μοναδικό του αγώνα, όμως ανέβηκε στο βάθρο ως 2ος (αργυρό μετάλλιο), καθώς η κατηγορία του έγινε με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Οι δυο τελευταίοι(Αΐκης, Χρυσαφόπουλος) έκαναν την δική τους πρεμιέρα σε αγώνες.
Στόχος των αθλητών του δασκάλου Θωμά Ξαγάρα, που συνόδεψε την αποστολή είναι η συνεχής βελτίωση και η εκμάθηση του σωστού kick boxing. Μέσω των αγώνων θα αποκτούνται εμπειρίες για ένα καλύτερο επίπεδο και ένα «σκαλί» παραπάνω. Ο σύλλογος του Fight Club Karpenissi δεν έχει συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο «ζωής» και υπόσχεται πολλά για το μέλλον, έχοντας δώσει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής του.
Την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το International Fight Club Open 2016-Part II στο Galatsi Olympic Hall και ο σύλλογος του κ. Ξαγάρα θα λάβει μέρος με πολυάριθμη αποστολή.






Φωτογραφίες: Θωμάς Ξαγάρας