Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Θετικότατες εμφανίσεις του Fight Club Karpenissi σε διοργάνωση υψηλού επιπέδου


Αγωνιστική δράση για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είχε το Fight Club Karpenissi, το οποίο κατέβηκε με αποστολή 9 αθλητών στο διεθνές τουρνουά International Fight Club Open 2016-Elite Kick Boxing& Muay Thai Tournament(Part II).
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Στάδιο Γαλατσίου από το Fight Club Galatsi και την Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού τεχνικού Ιωάννη Θεοφάνους, που αποτελεί τον δάσκαλο του Θωμά Ξαγάρα. Πρόκειται για την σημαντικότερη και μεγαλύτερης εμβέλειας ερασιτεχνική διοργάνωση kick boxing στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. και συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου. Οι αγώνες ήταν αρκετά δυνατοί και έλαβαν μέρος και επαγγελματίες αθλητές, μεταξύ αυτών ο Κώστας Φασομυτάκης του Fight Club Galatsi, επονομαζόμενος και ως «Hurricane».
Ο Αθλητικός και Μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου είχε απολογισμό 5 νίκες και 4 ήττες, με τους πρωτοεμφανιζόμενους να «κλέβουν» τη παράσταση. Η Ρία Αρκουμάνη, η οποία αποτέλεσε την μοναδική γυναικεία παρουσία του συλλόγου κέρδισε στο ντεμπούτο της, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Την πρώτη τους παρουσία με νίκη συνδύασαν και ο Γιάννης Γαλανός με τον Γιώργο Χαντζόπουλο. «Παρθενικός» αγώνας, αλλά με ήττα για τον Κύπριο φοιτητή Λουκά Παύλου. Οι εν λόγω αθλητές είχαν θετικότατη παρουσία, δείχνοντας την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση.
 Όσον αφορά τους υπόλοιπους «μαχητές» ο Παναγιώτης Θεοδωρογιάννης και ο Λάμπρος Χρυσαφόπουλος κέρδισαν τον αγώνα τους, ενώ ηττήθηκαν οι: Χρήστος Νικόπουλος, Χρήστος Αΐκης και Παναγιώτης Λιάπης.
Το Fight Club Karpenissi του κ. Ξαγάρα στοχεύει στην συνέχιση των αγώνων ώστε να ανεβαίνει επίπεδο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον, αποβλέποντας στην εκμάθηση του σωστού kick boxing, το οποίο είναι ανοιχτό για αθλητές κάθε ηλικίας. Να αναφερθεί επίσης πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Θεοφάνους συνεχάρη την αποστολή του Ευρυτανικού συλλόγου για την προσπάθεια του και την συνεχή βελτίωση.












Φωτογραφίες: Θωμάς Ξαγάρας