Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κομβική έξοδος στην Λαμία για τους παίδες της Πανευρυτανικής


Την τελευταία της αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ θα δώσει η Π.Α.Κ. Η Ακαδημία το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 10:00 θα αγωνιστεί εκτός έδρας στο ΔΑΚ Λαμίας με την τοπική Αναγέννηση.
Το ματς είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής και θα σφυρίξουν ο κ. Ευαγγελόπουλος και η κ. Ζαφείρη. Είναι αρκετά κομβικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου, καθώς την πρώτη φέρεται να καταλαμβάνει ο Έσπερος.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου έχει απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα, δείχνοντας αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Γρηγόρη Τάσιο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση. Εκτός 12αδας έμειναν οι: Γιώργος Καραθάνος, Λευτέρης Ευαγγελοδήμος και Ευθύμης Γραμματίκας.
Η Αναγέννηση του Κώστα Κουμπούρα έχει απολογισμό μια νίκη και μια ήττα και αποτελεί μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα, η οποία έχει θεωρητικά προβάδισμα για το 2ποντο.

Μια εβδομάδα νωρίτερα
Μετά από αίτημα της Ευρυτανικής ομάδας και συμφωνία του αντιπάλου και της Ένωσης ο αγώνας μετατέθηκε για μια εβδομάδα νωρίτερα, καθώς η Π.Α.Κ. έχει προγραμματίσει μια εξαιρετική εκδρομή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Άρης-ΑΣΕΜ στις 29/10
Ο αγώνας του Άρης Σπερχειάδας με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου στις 14:30. Αγωνιστική δράση δεν έχει ο Έσπερος Λαμίας, που αντιμετώπιζε σύμφωνα με το πρόγραμμα την αποχωρήσασα Μούτα Δομοκού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Ζ΄ Όμιλος)

4η αγωνιστική
Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 22-10-2016 10:00
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)