Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Στο site του Sport Fm Χανίων ο Βαγγέλης Λελούδης


Ο αθλητικογράφος Βαγγέλης Λελούδης κάνει το ντεμπούτο στο γνωστό site www.sportfmxania.gr .

Το εισαγωγικό άρθρο του έχει ως εξής:
«Να μαι κι εγώ.  «Ντεμπουτάρω» σήμερα με την φανέλα του Χανιά sport fm, όντας ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τη νέα προσπάθεια, που στήθηκε από τους παλιούς του σταθμού στα Χανιά και αγκάλιασε όλους εμάς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μια προσπάθεια αξιέπαινη, για όλους τους μυημένους του κλάδου, που μόνο με θεμιτά μέσα θα προσπαθήσει να σας κρατήσει συντροφιά και να σας ενημερώνει για τι άλλο, τον αγαπημένο μας αθλητισμό.
Από τον Πλατανιά, τα Χανιά και τον Κισσαμικό μέχρι τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές ομάδες του κόσμου, όλων των αθλημάτων, τα πάντα θα τα λέμε και θα τα γράφουμε καθημερινά σ’ αυτή εδώ τη γωνία του διαδικτύου. Με οδηγό την κοινή αγάπη όλων μας για τον αθλητισμό, θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε την επικαιρότητα και τις εξελίξεις με την μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα και αξιοπιστία.
Σημαντική για μας είναι η δική σας βοήθεια και συνεργασία, μέσω συζήτησης, σχολίων και παρατηρήσεων, ώστε αφενός να υπάρχει διαρκής βελτίωση και αφετέρου εποικοδομητική επικοινωνία που θα κάνει όλους μας σοφότερους.
Και επειδή οι εισαγωγές και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, για όλα τα υπόλοιπα, τα ουσιώδη και αθλητικά έχεις 102,7 λόγους να μας διαβάσεις και να μας ακούσεις.»