Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γεύση Ολυμπιακού πήραν οι κορασίδες της Π.Α.Κ.


Την ευκαιρία να δουν από κοντά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το Τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος του Πειραιά είχαν οι Κορασίδες της Π.Α.Κ. το μεσημέρι της Πέμπτης(22/9).
Μετά την τέλεση της προπόνησης η οποία περιελάμβανε κυρίως αμυντική και επιθετική τακτική,οι παίκτριες του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις παίκτριες του Ολυμπιακού και να ακούσουν και μια σύντομη ομιλία από την coach των Πειραιωτών,Έλενα Καπογιάννη. Μάλιστα μετά τις φωτογραφίες παίχτηκε και ένα άτυπο μονό μεταξύ κάποιων παικτριών του Ολυμπιακού και των κοριτσιών της Ακαδημίας έπειτα από "πρόκληση" των πρώτων! 
Το Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Ολυμπιακού για την ευκαιρία που έδωσε στις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου να παρακολουθήσουν μια προπόνηση τέτοιου επιπέδου από κοντά.Επίσης τους δύο coach Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου που έκαναν την προσέγγιση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην coach Καπογιάννη για να πραγματοποιηθεί η παραπάνω επίσκεψη. Τέλος να σημειωθεί ότι ο Σύλλογός μας δέχθηκε πρόταση ώστε να παραστεί και στους αγώνες του Τουρνουά που ξεκινάει αύριο και του οποίου τον εναρκτήριο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι παίδες του Συλλόγου.






Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com