Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδανική η συνεργασία Δήμου Καρπενησίου-Κ.Ο.Ε.-Έρχονται μεγάλες διοργανώσεις














Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα συλλόγων θαλάσσης, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 180 αθλητές από 7 (επτά) σωματεία (ΝΟ Αλιβερίου, Α.Ψ.Λ. Μεδεών, ΝΟ Ωρεών, ΝΟ Μήλου, ΝΟ Ζακύνθου, ΝΟ Καλύμνου και Αταλάντη). Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΝΟ Αλιβερίου, που συγκέντρωσε 856 βαθμούς και 89 μετάλλια.
Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Κατσαρός, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τους αγώνες και την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.
«Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση με συμμετοχές συλλόγων από διάφορα μέρη της χώρας και συνολικά 180 περίπου αθλητών. Ο Δήμος Καρπενησίου απέδειξε για ακόμη μία φορά πως μπορεί να φιλοξενήσει άψογα σημαντικές διοργανώσεις, αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές. Από την πλευρά της ΚΟΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη για την πολύτιμη συνδρομή της περιφέρειας.  Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δήμο Καρπενησίου για να  διοργανώσει στην περιοχή, το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας καθώς και το Final 4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών».
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης, απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους συμμετέχοντες, όπως επίσης και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά έστειλε τις θερμότερες ευχές του για την επιτυχία του πρωταθλήματος.


Πηγή: www.starsports.gr