Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτέλους μπάλα με κύπελλο στην Ευρυτανία












Σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν 6 από τις 7 ομάδες της Α΄ ΕΠΣΕ. Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν οι πρώτοι προημιτελικοί αγώνες του 27ου κυπέλλου Ευρυτανίας.
Το Σάββατο 24 του μηνός στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου η Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου αγωνίζεται απέναντι στην κυπελλούχο Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Σε φιλικό ματς οι δυο ομάδες, που θα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με 0-0.
Την Κυριακή 25/9 στο γήπεδο Κερασοχωρίου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των εκπροσώπων της Δυτικής Ευρυτανίας. Η «νεοφώτιστη» Φραγκίστα θα παίξει με την Κρέντη. Οι Φραγκιστιανοί θα αγωνιστούν ως γηπεδούχοι, καθώς η δική τους έδρα δεν έχει αδειοδότηση. Ενισχύθηκαν με μεταγραφές οι δυο ομάδες το τελευταίο διάστημα.
Την ίδια ημέρα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου θα παίξουν ο Παναγραφιωτικός με τον ΑΠΟΚ. Τον ρόλο του «αουτσάιντερ» λόγω των πολλών αποχωρήσεων έχει το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, ενώ «εκδίκηση» για τον περυσινό αποκλεισμό θα επιδιώξει το δυνατό Βελούχι του Γιάννη Φλωράκη μετά την συνεργασία με την Φθιωτική Ένωση 2010.
Κατευθείαν στα ημιτελικά έχει περάσει ο πρωταθλητής Αίολος του Λάκη Αναστασόπουλου, που περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Μυρίκη-Ποταμιά.
Και οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 16:30, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο(1-2 Οκτωβρίου) θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 16:00.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Προημιτελική Φάση Κυπέλλου Ευρυτανίας


1η αγωνιστική

Μυρίκη-Ποταμιά Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 24-9-2016 16:30
Διαιτητής: Κώστας Διώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Φραγκίστα-Κρέντη Γήπεδο Κερασοχωρίου 25-9-2016 16:30
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Παναγραφιωτικός-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 25-9-2016 16:30
Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)