Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

«Τριπλή» κίνηση στην Μυρίκη από τον ΑΠΟΚ


Η Μυρίκη επισημοποίησε την συνεργασία της με τρείς ποδοσφαιριστές, που άνηκαν στον ΑΠΟΚ και δυναμώνουν ειδικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Δημήτρη Αντωνίου, που έχει συνεργαστεί ξανά με αυτούς.
Μάλιστα τα δελτία τους έχουν ήδη εκδοθεί. Πρόκειται για τους: Σάκη Τσιλίκα, Ταξιάρχη Γούλα και Βασίλη Ντότσικα. Ο Σάκης Τσιλίκας είναι 37 ετών επιθετικός και επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από το 2011. Από το 2012 και ύστερα αγωνιζόταν στον ΑΠΟΚ, ενώ έχει και ένα πέρασμα με τον Αίολο. Έχει κατακτήσει τον τίτλο και με τις τρείς ομάδες που έχει αγωνιστεί, ενώ με τις δυο από αυτές(ΑΠΟΚ και Μυρίκη έχει παίξει στην Δ΄ Εθνική). Πέρυσι σε 18 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας σημείωσε 7 γκολ. Ο Ταξιάρχης Γούλας είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός και την περασμένη σαιζόν με τον ΑΠΟΚ είχε 17 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει παίξει επιπλέον στο Κεράσοβο, στην Φραγκίστα και στον Αίολο, με τον οποίο έχει λίγες παρουσίες στην Δ΄ Εθνική και κατακτήσει το Ευρυτανικό «ντάμπλ. Ο 40χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Ντότσικας επανέρχεται στην αγαπημένη του ομάδα μετά από έναν χρόνο απουσίας. Πέρυσι είχε μια συμμετοχή με τον Παναγραφιωτικό και ακόμη τρεις με τον ΑΠΟΚ. Έχει αγωνιστεί πέραν από αυτούς στον Αίολο και στον Απεραντιακό, αποτελώντας έναν από τους πιο πεπειραμένους παίχτες του νομού στην Δ΄ Εθνική.
Τσιλίκας και Ντότσικας έχουν συνδέσει το όνομα τους με μεγάλες επιτυχίες των «κόκκινων», ενώ ο Γούλας θα φορέσει για 1η φορά την φανέλα τους.