Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστήριες επιστολές για την προετοιμασία του Γ.Σ. Γλυφάδας












Από τις 25 έως τις 30 Αυγούστου ο αξιόλογος σύλλογος στίβου Γ.Σ. Γλυφάδας προετοιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με συμμετοχή 62 αθλητών, διαμένοντας στο Casa Di Neve στον Άγιο Νικόλαο.
Ο Γυμναστικός προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας. Ξεχώρισε από το τιμ το όνομα του 18χρονου 2ου Βαλκανιονίκη και Πανελληνιονίκη εφήβων Θάνου Καλάκου.
Ακολουθούν ευχαριστήριες επιστολές του Hotel Casa Di Neve δια μέσω του Γενικού Διευθυντή του Γιώργου Λαθύρη προς τον σύλλογο και του Γ.Σ. Γλυφάδας δια μέσω του Προέδρου Ανδρέα Καπελλάρη προς τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου Κλεομένη Λάππα.

Η επιστολή του Γενικού Διευθυντή του Hotel Casa Di Neve προς τον σύλλογο:
Αγαπητοί φίλοι,
«Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή του Προπονητικού Κέντρου Καρπενησίου και του ξενοδοχείου «CASA DI NEVE» για την πραγματοποίηση του «KARPENISI-TRAINING CAMP-2016».
Ήταν, είναι και θα είναι πάντα για εμάς πραγματική τιμή να σας φιλοξενούμε στην περιοχή μας, καθώς η συνεργασία μαζί σας είναι πάντα άψογη.
Στο καθαρά τεχνικό κομμάτι, σας ευχόμαστε με την ευκαιρία του τέλους αυτού του training camp, να έχετε μια καλή και άκρως επιτυχημένη σαιζόν.
Όποιοι και αν είναι οι στόχοι αυτής της αθλητικής χρονιάς, να τους κατακτήσετε και να γίνουν η αφετηρία για κάποιους  νέους,  υψηλότερους.
Οι νίκες  σας, να είναι πάντα δίκαιες , αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και άρτιας προετοιμασίας, ενώ, όταν έρθουν οι ήττες, να είστε έτοιμοι να τις αποδεχτείτε και να έχετε πάντα τη δυνατότητα να διδαχτείτε από αυτές.
Πάνω από όλα όμως, σας ευχόμαστε να επιστρέφετε μετά από κάθε αθλητική δραστηριότητα, στις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απόλυτα υγιείς.
Καλή επιτυχία λοιπόν, σε ότι και αν κάνετε, σε όλα τα επίπεδα και ευχόμαστε η εδώ διαμονή σας, να αποτελεί πλέον μια ευχάριστη ανάμνηση.»

Η επιστολή του Γ.Σ. Γλυφάδας, την οποία υπογράφει με αθλητικούς χαιρετισμούς ο Πρόεδρος Ανδρέας Καπελλάρης προς τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου Κλεομένη Λάππα.
«Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια χρονιά που φιλοξενήσατε τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας στο προπονητικό αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Ελπίζουμε και την νέα αγωνιστική χρονιά να μπορέσουμε να βρεθούμε κοντά σας για προετοιμασία στον όμορφο αθλητικό χώρο του Δήμου σας.»







Φωτογραφίες: www.gsglyfadas.gr