Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτυχώς διεξήχθη το 6th Open Chess Tournament


Μια πολύ όμορφη διοργάνωση αποτέλεσε το 6th Open Chess Tournament που συνδιοργανώθηκε από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας(ΕΣΣΚΕ) και το For-Mat 1-4 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Avaris στο Καρπενήσι.
Με έπαθλα βότανα της Ευρυτανικής Γής και ένα υπέροχο ποίημα του Jorge Luis Borges και χωρίς συμμετοχή, οι διοργανωτές επέμειναν στην απουσία χρηματικών επάθλων αποσκοπώντας στην ανιδιοτελή προώθηση και προβολή του ιδιαιτέρως πνευματικού αθλήματος που τόσο αγαπούν.
Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Κωνσταντέλιας του Σ.Σ. Λάρισας με 5 βαθμούς αφήνοντας στη δεύτερη θέση το δικό μας Παναγιώτη Στασινό του Σ.Ο. Λαμίας με 4½ βαθμούς και στην τρίτη θέση το Νικόλαο Γκονέλα του Σ.Σ. Λάρισας επίσης με 4½ βαθμούς.
Στο τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 80 σκακιστές όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας χωρισμένοι σε δύο group, παίχτηκε σκάκι πολύ καλής ποιότητας ενώ οι δύο πρώτες σκακιέρες κάθε γύρου μεταδίδονταν ζωντανά στην διεύθυνση http://livechess.esske.net/ όπου επίσης υπάρχουν οι παρτίδες που παίχτηκαν στην διοργάνωση.
Η τελική κατάταξη του τουρνουά στο 'Α Group ήταν:


Πηγή: www.efthgia.gr