Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκλήρωσε επιτυχώς το 3on3 η Π.Α.Κ.


Πετυχημένη χαρακτηρίζεται και η δεύτερη μέρα της συμμετοχής των δύο ομάδων από παίκτες της Π.Α.Κ. στο Τουρνουά 3 on 3 της Τιθορέας.
Στη κατηγορία των γεννημένων το 2004 η ομάδα έχασε με 16-10 απέναντι στον ανώτερο Απόλλωνα Λιβαδειάς και αποκλείστηκε ενώ οι γεννημένοι το 2006-08 με δύο συνεχόμενες νίκες έφτασαν μέχρι την 8άδα όπου και αποκλείστηκαν παίζοντας τρία παιχνίδια σερί ,επίσης από τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στις λεπτομέρειες με 8-7.Στα άξια αναφοράς η πολύ καλή παρουσία του αθλητή της ομάδας μας Μπόνια ο οποίος κάνοντας ένα σερί 5 συνεχόμενων εύστοχων προσπαθειών από τη γραμμή του τριπόντου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον παραπάνω διαγωνισμό απέναντι σε όλους τους αθλητές των υπολοίπων ομάδων!
Ο Σύλλογος της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία τους ανθρώπους του Άρη Αμφίκλειας, τους συγχαίρει για την διοργάνωση ενός τουρνουά που σκοπό έχει να φέρει τα νέα παιδιά στα γήπεδα και κοντά στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και επιφυλάσσεται για τη συνέχεια της συνεργασίας και της στήριξης σε παρόμοιου είδους δράσεις.



 
Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com