Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τσούκα-Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς 3-1

Η ομάδα της Τσούκας σε φιλική αναμέτρηση 70 λεπτών νίκησε με σκορ 3-1 τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς. Οι δυο ομάδες αγωνίζονται στην Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Μακρακώμης και παίχτηκε σε δυο μέρη των 35 λεπτών. Το πρώτο ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στην συνέχεια ακολούθησε το φιλικό του ΑΠΟΚ με τους νέους της Λαμίας και το δεύτερο ημίχρονο άρχισε στις 7 το απόγευμα.
Η Τσούκα παρατάχτηκε χωρίς τον νέο προπονητή της Δημήτρη Παπαϊωάννου, ωστόσο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δίκαια κέρδισε. Προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με όμορφο πλασέ του γνώριμου μας Σωτήρη Στεφανή, στο 35ο λεπτό ο Παπαευθυμίου μετά την πάσα του Ψυχογιού έκανε το 2-1. Και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 53΄ ο νεαρός Δρόσος.
Ο Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς του Αντώνη Παπακώστα γνώρισε την φιλική ήττα, ωστόσο έδειξε αρκετά μαχητική και δυνατή. Ισοφάρισε προσωρινά στο 26ο λεπτό με σκορ τον Ηλία Γιαννακάκο, που μαζί με τον Πετσικάρη ήταν οι πιο δραστήριοι του Ατρόμητου. Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους έχοντας αρκετά κενά στην άμυνα της με αποτέλεσμα να δεχτεί το τρίτο γκολ. Με την Γιαννιτσού αγωνίστηκε ο 48χρονος Φραγκιστιανός πρώην ποδοσφαιριστής του Βελουχίου και της Φραγκίστας Ηλίας Λάμπρου.
Στην πρεμιέρα της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας η Τσούκα θα παίξει εκτός έδρας με τον Αστέρα Λαμίας και Παλαιά Γιαννιτσού θα αγωνιστεί στον Άγιο Γεώργιο με τον τοπικό Κεραυνό.

Συνθέσεις Ομάδων

Τσούκα: Χαλλής, Τρουμπουλός, Μέρρας Κ., Θεοχάρης, Χατήρας, Ψυχογιός, Ντζόιδος, Φέκας, Στεφανής Σ., Παπαευθυμίου, Καλοπήτας Η.
Αγωνίστηκαν και οι: Στεφανής Α., Κολώνιας, Ταργαζίκης, Δρόσος, Παπαντωνίου, Καλοπήτας Σ., Μέρρας Γ., Γούπιος

Ατρόμητος Παλαιάς Γιαννιτσούς (Αντώνης Παπακώστας): Αργύρης, Δεληγιάννης, Κουτσοδόντης, Παπαδήμας, Κατσαντώνης, Παφίλης, Αρβανίτης, Πετσικάρης, Γιαννακάκος Η., Τσατάλας, Γιαννακάκος Σ.
Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Στεφανής, Καλαντζής, Ψυχογιός, Ρίζος, Γρίβας

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος