Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Έναρξη στο υψηλού επιπέδου Summer Mountain Camp(Φωτορεπορτάζ)

Κορυφαία ονόματα όλων των κατηγοριών του Tae Kwon Do λαμβάνουν μέρος στο διεθνές Summer Mountain Camp 2016, το οποίο ξεκίνησε στο Καρπενήσι την Κυριακή 21 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 26 του μηνός.
Το καμπ, που πραγματοποιείται για πολλοστή φορά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έχει συμμετοχή 230 περίπου αθλητών και αθλητριών από 25 σωματείων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Kάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο καθώς υπάρχει συμμετοχή αθλητών με Πανελλήνιες νίκες και Πανευρωπαϊκά μετάλλια. Οι αποστολές διαμένουν στο Hotel Spa Montana, ενώ η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου, το οποίο γέμισε!. Η Ευρυτανία αποτελεί το κατάλληλο μέρος προετοιμασίας από όλες τις απόψεις, συνδυάζοντας εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις και ιδανικές καιρικές συνθήκες για σκληρή δουλειά. Βασικός στόχος είναι να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των αθλητών.
Συντονιστής του καμπ είναι ο εξαίρετος Μεγαλοχωρίτης ομοσπονδιακός τεχνικός(από το 2013) Θοδωρής Ζηνέλης, προπονητής του συλλόγου των επιτυχιών Α.Σ. Αίαντας Αγίου Δημητρίου, ενώ ο αδερφός του Κώστας προπονεί τον Α.Ο. Αίαντας Ασυρμάτου. Μάλιστα η Εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Θοδωρή Ζηνέλη κατέλαβε την 3η θέση με 9 μετάλλια στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων ανδρών και γυναικών, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία. Τα αδέρφια Ζηνέλη αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμη μια φορά την αγάπη για τον τόπο καταγωγής τους.
Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό event, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις στην φύση, ομαδικές δραστηριότητες, αλλά και ελεγχόμενη διασκέδαση, ενισχύοντας το οικογενειακό κλίμα. Σύνθημα του καμπ είναι το «The harder you work the harder is to lose»..





















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος