Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Το μοναδικό Drift-Boxing Party μέσα από εικόνες











Ένα πρωτότυπο event πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου, ενταγμένο στα πλαίσια των γιορτών δάσους και λαϊκής παράδοσης του Δήμου Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα το κτίριο της παλαιάς Πειραϊκής Πατραϊκής άνοιξε τις πύλες του μετά από περίπου 20 χρόνια για ένα μοναδικό Drift Boxing Party, το οποίο συνδυάστηκε με 10 αγώνες kick boxing αθλητών από όλη την Ελλάδα(Και Καρπενησιωτών) σε ρίνγκ Ολυμπιακών διαστάσεων 8X8, οργανωμένο από την σχολή του Νίκου Ζαρμακούπη και επίδειξη αυτοκινήτων από τους καλύτερους οδηγούς drift, για πρώτη φορά σε κλειστό χώρο. Επιπλέον υπήρχε μουσική από τον dj George Argiris, εκφώνηση από τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χανταμπάκη ποτό, αλλά και χορεύτριες.
Διοργανωτές ήταν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου και ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Η τιμή εισόδου ανερχόταν στα 10 ευρώ(Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών). Η μετακίνηση ήταν δωρεάν με τακτικά δρομολόγια λεωφορείου Πειραϊκή-Ευρυτάνες-Προφήτης Ηλίας-Κεντρική Πλατεία-Νεραΐδα. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας και Ταξιάρχης Κουτρομάνος.






















































































 Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας