Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή της Π.Α.Κ.


Μέσω της σελίδας της www.panevrytaniki.wordprees.com η Π.Α.Κ. ευχαριστεί τους συντελεστές του φιλανθρωπικού παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές.

Η επιστολή είναι η ακόλουθη

Ένας αγώνας που η προβολή του εθελοντισμού και η στήριξη του συνανθρώπου ήταν ο στόχος του και που επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του Συλλόγου μας για να κλείσει τις εργασίες του για την Αγωνιστική περίοδο 2015-16  « Καλάθια Ζωής». Οι Αθλητές μας έδωσαν έναν αγώνα -Διασκέδασης για όλους αυτούς που δίνουν έναν Αγώνα για τη Ζωή. Χάρης λοιπόν κάποιων ανθρώπων καταφέραμε να μαζέψουμε αρκετά «Καλάθια Ζωης», 63 η ΠΑΚ και 63 οι ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας κατανοώντας την αξία της.
Αναλυτικότερα :

  • Το Δήμο Καρπενησίου και ιδιαίτερα τον κ. Κλεομένη Λάππα για την προχώρηση τόσο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρπενησίου όσο και της αίθουσας στο ΚΕΠ Καρπενησίου για την ενημέρωση.
  • Την ΕΚΕΠΠΑΔΥΚ που συμπεριέλαβε την Δράση μας στις Γιορτές Δάσους .
  • Το ΚΕΔΜΟΠ που για μία ακόμη φορά δέχθηκε την πρότασή μας δείχνοντας εμπιστοσύνη για τον προγραμματισμό και το σεβασμό που αντιμετωπίζουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα που για κάποιους αποτελεί και το μόνο θέμα που τους απασχολεί. Ασφαλώς και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα. Κώστογλου που πραγματικά είναι απόλυτα κατατοπιστική και φυσικά καθησυχαστική με πολύ λίγα λόγια ο, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
  • Τους Αθλητές του αντρικού τμήματος της ΠΑΚ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συνέβαλλαν με τον τρόπο αυτό δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι αποτελούν μέλη όχι Συλλόγου αλλά οικογένειας.( Χονδρός Θοδωρής, Σώκος Γιώργος , Νούλας Αποστόλης,Κατσαρός Θοδωρής, Αρκουμάνης Γιώργος, Χατζόπουλος Μπάμπης, Καγκαράς Γιάννης, Τάκης Θοδωρής, Πιστιόλης Γιάννης, Νιαβής Κώνσταντίνος, Κωστής Παντελής, Πατέρας Λιάπης Κωνσταντίνος και ο μικρός Κρίκας Δημήτρης).
  • Την νεοσύστατη και για τις ανάγκες του παιχνιδιού, ομάδας Ποδοσφαιριστών ( Πλεξίδας Γιώργος,  Δαράβαλης Γιάννης, Μπάρκας Γιώργος, Νούλας Οδυσσέας, Σταλίκας Δημήτρης, Ηλιάδης Γιάννης, Κάτσαρης Χρήστος, Κολλημένος Δημήτρης, Καλύβας  Κωνσταντίνος) όπως και τον Προπονητή κ. Δημήτρη Τσιγαρίδα.
  • Την κα. Μαρία Σαξώνη που ανέλαβε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό εργασίες που βοήθησαν στην εύρυθμη διεξαγωγή της όλης προσπάθειας.
  • Όλους αυτούς που βοήθησαν στην διάθεση των εισιτηρίων και όλους αυτούς που στην εποχή που ζούμε αγόρασαν εισιτήριο.
  • Την κα. Έλενα Κανέλλου και το Ραδιοφωνικό Σταθμό Ράδιο Καρπενήσι που φιλοξένησαν στην ενημερωτική εκπομπή τους την Δράση μας.
  • Τον κ. Γιώργο Ζαλοκώστα που από την αρχή μέχρι το τέλος του όλου εγχειρήματος πρόβαλλε το θέμα από τα Ευρυτανικά Νέα  με σεβασμό και διακριτικότητα, όπως ακριβώς πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ένα συμπέρασμα που μπορείς να βγάλεις διαβάζοντας όλους αυτούς που ευχαριστήσαμε είναι πως όταν λειτουργείς σαν ΟΜΑΔΑ κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Οι εν δυνάμει δότες μυελού των οστών αυτό πιστεύουν και στέκονται δίπλα σε όλους αυτούς που χωρίς να είναι επιλογή τους παλεύουν για κάτι που για άλλους είναι αυτονόητο. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ σε όλους και σε αυτούς που δοκιμάζονται, ΔΥΝΑΜΗ .
Ευχαριστούμε όλους και καλό Καλοκαίρι.