Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Άρχισαν δουλειά οι κυπελλούχοι της Ποταμιάς

Η κυπελλούχος ομάδα της Ποταμιάς είναι η πρώτη που ξεκινά προετοιμασία, ανοίγοντας ανεπίσημα την αγωνιστική σαιζόν 2016-2017 για την Ευρυτανία, παρουσία 20 παιχτών.
Οι ποδοσφαιριστές των Μεγαλοχωριτών συγκεντρώθηκαν στις 6 και 30 την Κυριακή 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, που αποτελεί την έδρα της ομάδας και εν συνεχεία ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, η οποία περιελάμβανε αρχικά ομιλία, εν συνεχεία προθέρμανση, τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό «διπλό».
Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας συνεχίζει το έργο του μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο Λιάνγκο, οδηγώντας πέρυσι τον σύλλογο στο πρώτο τρόπαιο της 26χρονης ιστορίας του και σε μια αξιοπρόσεχτη πορεία εκτός Ευρυτανικών συνόρων στο κύπελλο ερασιτεχνών. Στο πρωτάθλημα η Ποταμιά τερμάτισε ξανά στην 5η θέση.
Στην πρώτη προπόνηση, στην οποία υπήρχαν δικαιολογημένες λόγω της εποχής απουσίες συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κώστας Μαντζιούτας, Γιώργος Ράικος, Αλέξανδρος Μπίκας, Γιάννης Ζαλοκώστας, Κώστας Χειλάς, Γιώργος Κορέντζελος, Γιώργος Γκορόγιας, Πολυχρόνης Λιάνγκος, Ηλίας Σαπούνης, Αλέκος Οικονόμου, Γιώργος Ζαγκότσης, Αλέκος Κεφαλάς, Δημήτρης Κολαζάς, Μάρκος Κουρκούνης, Αργύρης Τσάκνης, Χρισόδουλος Μισύρης, Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, Μπάμπης Καρβέλης, Νίκος Κωστής, Στέφανος Γκορόγιας, ενώ παραβρέθηκε και ο Γιάννης Γκορόγιας.
Οι προπονήσεις που θα γίνονται θα είναι καθημερινές και το πρώτο ρεπό αναμένεται να υπάρξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι μη «Ποταμίτες»

 












Προπόνηση με τους Μεγαλοχωρίτες έκαναν και οι: Νίκος Κωστής (Φωτογραφία Αριστερά), Μπάμπης Καρβέλης (Φωτογραφία Δεξιά) και Στέφανος Γκορόγιας. Οι δυο πρώτοι ανήκουν στον ΑΠΟΚ, ενώ ο τελευταίος στην Κρέντη, έχοντας παίξει στην Ποταμιά. Κωστής και Καρβέλης πιθανόν να μετακινηθούν στην Ποταμιά.

Επάνοδος αρχηγού


Ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία) συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης. Πέρυσι δεν είχε κάποια συμμετοχή λόγω σοβαρού τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης.

Δεν αλλάζει το δίδυμο


Το επιτυχημένο δίδυμο του προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα και του γυμναστή Χρήστου Λιάνγκου (Φωτογραφία) συνεχίζει για 4η συνεχόμενη περίοδο στην Ποταμιά.

Προεδρική παρουσία


Το παρών έδωσε  ο Πρόεδρος των κυπελλούχων Πάνος Ελευθερίου (Φωτογραφία), καθώς και ο Γιάννης Μαντζιούτας.

Δηλώσεις

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Προπονητής Ποταμιάς): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, υγεία σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά την ομάδα μας ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων που έχει πλέον ο κυπελλούχος, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και πραγματικά αν μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον θεσμό του κυπέλλου. Στόχος της ομάδας μας είναι επίσης το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι και όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα ήθελα όλοι μας, παίχτες, προπονητές και παράγοντες να λειτουργήσουν κάτω από αυτό το πρίσμα.»




























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος & Γιάννης Κολλημένος