Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πρώτα χιλιόμετρα για την Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου

Προετοιμασία ξεκίνησε και η ομάδα της Μυρίκης, η οποία είναι η δεύτερη που το κάνει αυτό ύστερα και από την Ποταμιά. Η «πρώτη» των 5ακις πρωταθλητών διεξήχθη την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στις 6 και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά, αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ομιλία διοίκησης και προπονητή.
Στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος θα συνεχίσει το «έργο» των δυο τελευταίων ετών του Σπύρου Κολόκα. Οι «κόκκινοι», που διαγράφουν πορεία 22 ετών στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο και έχουν πετύχει αρκετές επιτυχίες είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις των play off, τερματίζοντας πέρυσι 3οι.
Δίπλα στην ομάδα είναι το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με «κεφαλή» τον Πρόεδρο Νίκο Τσώνη. Το παρών έδωσαν οι εξής 16 ποδοσφαιριστές:  Κώστας Λιάγκας, Χρήστος Λέρης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Γκορόγιας, Άγγελος Παχής, Γιάννης Γαλανός, Πάνος Χρυσικός, Δημήτρης Ίβρος, Αποστόλης Νούλας, Φώτης Ζαχαράκης, Θωμάς Τσίπρας, Κώστας Σταμούλης, Δημήτρης Τσιάμης, Μάκης Νιαβής, Πάνος Σταμούλης και Στάθης Μπουμπουρής. Μικρό μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Δημήτρης Κοτρώνης.

Με νέο προπονητή


Ο έμπειρος Δημήτρης Αντωνίου(Φωτογραφία) έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα, αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία τον Σπύρο Κολόκα. Τελευταίος σύλλογος του 53χρονου coach ήταν ο ΑΠΟΚ.

Πρώτα αγιασμός
Η προετοιμασία της Μυρίκης άρχισε πρώτα με τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον π. Χρήστο-Νεκτάριο Καρανίκα και υπό την βοήθεια του Χαράλαμπου Πλατιά, παλαιού παράγοντα της ομάδας και της ενώσεως. Η διοίκηση του Α.Ο.Μ. «γλύκανε» μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους παρευρισκόμενους με τα καθιερωμένα εδέσματα.

Κοντά η διοίκηση


Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Μυρίκης ήταν δίπλα στους ποδοσφαιριστές για ακόμη μια φορά. Σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές είχε ο Πρόεδρος Νίκος Τσώνης(Φωτογραφία), ενώ καλή επιτυχία ευχήθηκε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μυρίκης Γιώργος Χινόπωρος. Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιάγκας, που έχει διατελέσει Πρόεδρος του σωματείου. Το παρών έδωσαν επίσης οι: Γιάννης Χαντζόπουλος, Δημήτρης Κεφαλάς, Γιάννης Χρυσικός και Δημήτρης Λέρης.

Δυο από ΑΕΚ & νεαροί


























Νέα πρόσωπα ήταν οι: Δημήτρης Γιαννόπουλος(Φωτογραφία πάνω αριστερά), Μάκης Νιαβής(Φωτογραφία πάνω δεξιά), Στάθης Μπουμπουρής(Φωτογραφία κάτω αριστερά) και Δημήτρης Τσιάμης(Φωτογραφία κάτω δεξιά). Οι δυο πρώτοι αγωνίστηκαν πέρυσι στην ΑΕΚ, ο τελευταίος στον ΑΠΟΚ, ενώ ο Μπουμπουρής ανήκει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Επιπλέον προπονήθηκε ο νεαρός Πάνος Σταμούλης, που ακολούθησε και πέρυσι την προετοιμασία. Στα ευχάριστα η επιστροφή των: Δημήτρη Ίβρου, Φώτη Ζαχαράκη και Άγγελου Παχή, που τίθενται στην διάθεση του Δημήτρη Αντωνίου.

Δηλώσεις



Δημήτρης Αντωνίου (Προπονητής Μυρίκης): «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μου. Στόχος μας είναι η δημιουργία καλής ομάδας με βάση τη συστηματική δουλειά, το ομαδικό πνεύμα, παίζοντας καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Θα διεκδικήσουμε όλους τους στόχους(πρωτάθλημα και κύπελλο). Ο κορμός της ομάδας παραμένει ως έχει με ενίσχυση κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα με πλαισίωση έφηβων ποδοσφαιριστών. Τέλος να ευχαριστήσω τον Α.Ο. Μυρίκης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου στη θέση του προπονητή.»
























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος