Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Με καινούργιο προφίλ «χτίζεται» ο νέος Αχαρναϊκός

H ομάδα του Αχαρναϊκού από την Πέμπτη 4 Αυγούστου προπονείται και αυτή στο Καρπενήσι, στο οποίο θα βρίσκεται έως τις 14 του μηνός. Οι Αθηναίοι διαμένουν στο Hotel Avaris και οι προπονήσεις τους γίνονται στο γήπεδο και στους χώρους του ξενοδοχείου.
Οι Μενιδιώτες διάλεξαν να προετοιμαστούν «Ευρυτανικά» μετά από περισσότερα από 5 χρόνια. Έχουν στην αποστολή, την οποία συνοδεύουν οι κ.κ. Λεουτσάκος και Παρασκευάς 25 ποδοσφαιριστές(Αρκετούς υπό δοκιμή και παίχτες της ομάδας νέων), από τους οποίους μόλις οι 7 βρίσκονταν και πέρυσι στο ρόστερ. Πρόκειται για τους: Μαρή, Σωτηράκο, Χριστοφιλέα, Παπατόλιο, Μουστάκη, Ματσούκα και Αναστασίου, ενώ και  με την «βούλα» νέοι παίχτες του συλλόγου είναι οι: Αποστολίδης, Τσεμπερίδης και Κυριαζόπουλος. Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο Δημήτρης Αρναούτης. Η ομάδα θα αγωνιστεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League μη εξασφαλίζοντας όμως αδειοδότηση.
Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου απέναντι στον Άρη.
Παρελθόν αποτελεί ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Μαυρίκος.
Ο Αχαρναϊκός ιδρύθηκε το 1939 και έδρα του είναι το Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών, χωρητικότητας 5000 θέσεων. Δεν έχει ανέλθει ποτέ στην ιστορία του στην Super League.

Μεσημεριανή άφιξη
Ο Αχαρναΐκος κατέφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου και το απόγευμα δεν υπήρξε προπόνηση, αλλά την επόμενη ημέρα.


Με τους εξής παίχτες
Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι ακόλουθοι 25 παίχτες: Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Μαρής, Χριστοφιλέας, Καστριτσέας, Χαραλαμπόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ματσούκας, Τσεμπερίδης, Ντενίκολο, Τσαλικίδης, Παπατόλιος, Αναστασίου, Καλαμιώτης, Ζαχαρός, Μπάρδης, Αποστολίδης, Κυριαζόπουλος, Βούζας, Ντάγκρας, Γαρδικιώτης Α., Γαρδικιώτης Ο., Ισμαήλ, Μπόμπσον και Τάρεκ. Συνοδοί είναι ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Παρασκευάς.

Οι ποδοσφαιριστές του περυσινού δυναμικού που βρίσκονται στο Καρπενήσι:
Παίχτης
Ηλικία
Θέση
Τάσος Χριστοφιλέας
27
Αμυντικός
Γιάννης Σωτηράκος
21
Αμυντικός
Μιχάλης Μαρής
26
Αμυντικός
Θάνος Παπατόλιος
21
Μέσος
Νίκος Μουστάκης
26
Μέσος
Αντώνης Αναστασίου
20
Μέσος
Λευτέρης Ματσούκας
25
Επιθετικός


Τρεις ανακοινώσιμοι


Οι μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί είναι οι: Μανώλης Αποστολίδης(Φωτογραφία αριστερά, 32χρονος τερματοφύλακας από τον Θερμαϊκό Θέρμης), Αλέξανδρος Τσεμπερίδη(Φωτογραφία κέντρο, 30χρονος μέσος από τον Αγροτικό Αστέρα) και Γιάννης Κυριαζόπουλος(17χρονος μέσος από τους νέους του Απόλλωνα Αθηνών). Η ανακοίνωση απομένει και τον 18χρονο αμυντικό μέσο Ανδρέα Μεγαλοοικονόμου(Φωτογραφία δεξιά), που  άνηκε στον Φαληρικό.

Επιστροφή στο «βουνό»
Ο Αχαρναϊκός έχει πραγματοποιήσει και κατά το παρελθόν προετοιμασία στο Καρπενήσι, επιστρέφοντας σε αυτό μετά από αρκετά χρόνια. Επιπλέον έχει υπάρξει στην Δ΄ Εθνική αντίπαλος των Ευρυτανικών ομάδων.

Αρκετοί υπό δοκιμή & νέοι
Πολλοί ποδοσφαιριστές της Αθηναϊκής ομάδας που βρίσκονται στο Καρπενήσι τελούν υπό δοκιμή και δεν έχουν υπογράψει(Χαραλαμπόπουλος, Καστριτσέας, Βούζας, Ντάγκρας, Ισμαήλ, Τάρεκ, Μπόμπσον, Γαρδικιώτης Α., Γαρδικιώτης Ο.), ενώ υπάρχουν και 5 μέλη της ομάδας νέων(Ζαχαρός, Μπάρδης, Ντενίκολο, Καλαμιώτης και Τσαλικίδης).

«Μεταλλαγμένο» ρόστερ
Δεν συνεχίζουν στην ομάδα(η δεν βρίσκονται στο Καρπενήσι) οι: Μιχάλης Παγούδης, Δαμιανός Ψύχος, Νίκος Μπαμπανιώτης(Τερματοφύλακες), Ηλίας Πολίμος, Στάθης Μωυσιάδης. Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Άντονι Εμέκα, Κώστας Παγώνης, Θανάσης Ρεπετσάς, Γιάννης Κωστόπουλος(Αμυντικοί), Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Καλογερόπουλος, Σουλειμάν Όμο, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Νίκολα Μπέλιτς, Σπύρος Παπασπύρος, Νίκος Μήλιος, Δημήτρης Μακρίδης(Μέσοι) και Βασίλης Ταμπάκης, Κώστας Αποστολόπουλος, Γιώργος Δικαιόπουλος, Γιάννης Καλόνερος, Τάσος Μαρούδας και Μάρκο Παβίσεβιτς(Επιθετικοί).


Απέναντι στον Άρη


Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου απέναντι στον Άρη, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.

«Κόουτς» ο Αρναούτης


Ο 53χρονος Δημήτρης Αρναούτης(Φωτογραφία) αντικατέστησε τον Απρίλιο τον Τιμόθεο Καβακά και βρίσκεται στην προπονητική «ηγεσία» του συλλόγου. Ως προπονητής έχει περάσει από τον πάγκο του Κερατσινίου, του Περαμαϊκού, του Ερμή Κορυδαλλού, του ΠΑΟ Ρούφ, του Νηρέα Πάρου, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αστέρα Μαγούλας και του Εθνικού Πειραιώς.

Το λοιπό επιτελείο


Ο Γιώργος Κουδούνης και ο Θανάσης Κιουπκιόλης είναι οι άμεσοι συνεργάτες του κ. Αρναούτη. Φροντιστής είναι ο Αλέξανδρος Καρακασίδης και οδηγός του λεωφορείου ο Θανάσης Γεωργάκης. Επιπλέον υπάρχει φυσιοθοραπευτής(Δημήτρης) και μασέρ(Σταύρος)
Ο ιατρός Θανάσης Παγώνας είναι επίσης και Αντιπρόεδρος του συλλόγου, ενώ Πρόεδρος είναι ο Κλήμης Κολιός. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ηλίας Παρασκευάς (Φωτογραφία)του Γενικού Αρχηγού.

Χωρίς αδειοδότηση
Οι Μενιδιώτες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη αδειοδότηση. Συνεπώς θα πρέπει να έχει 8 Έλληνες στην ενδεκάδα και 6 κοινοτικούς και ξένους στο ρόστερ. Επιπλέον θα αρχίσει με -2 βαθμούς το επόμενο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι με τα Χανιά, το οποίο διακόπηκε.

Καλό «πλασάρισμα»
Στο πρωτάθλημα της Football League(2015-2016) ο Αχαρναϊκός αναδείχτηκε 11ος με 42 βαθμούς(12 νίκες, 9 ισοπαλίες, 13 ήττες). Πρώτος σε συμμετοχές ο Σέρβος Νεμάνια Ομπράντοβιτς, που τραυματίστηκε στο τέλος της σαιζόν.


Ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου
Η πρώτη προπόνηση έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Αχαρνών στις 27 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου της περιοχής Γιάννης Κασσαβού.


Μεταβίβαση μετοχών


Παρελθόν αποτελεί ο μεγαλομέτοχος Νίκος Μαυρίκος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταβιβάζει τις μετοχές σε επιφανή Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία. Παραιτήθηκε επίσης από Πρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης(Φωτογραφία)



















































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος