Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Σε προπονητικούς ρυθμούς ο πρωταθλητής Αίολος

Ο πρωταθλητής Αίολος άρχισε την προετοιμασία του. Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στις 6 και λίγη ώρα αργότερα διεξήχθη η πρώτη προπόνηση με συμμετοχή 16 ποδοσφαιριστών, αφού υπήρξε στα αποδυτήρια η καθιερωμένη ομιλία διοίκησης και προπονητή.
Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία έχει φέτος στην τεχνική ηγεσία του τον Λάκη Αναστασόπουλο, ο οποίος είναι ο διάδοχος του Γιάννη Φλωράκη, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Οι στόχοι δεν γίνεται να μην είναι υψηλοί, καθώς οι «κιτρινομπλέ» είναι οι πρωταθλητές των δυο τελευταίων ετών και έχουν στο πλάνο τους την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Δίπλα στην ομάδα βρίσκεται όπως πάντα η διοίκηση, προεξέχοντος του Προέδρου Περικλή Πλακιά. Σύντομα αναμένεται και η μεταγραφική ενίσχυση με τις «σειρήνες» να κάνουν λόγο και για παίχτες εκτός Ευρυτανίας, όπως συνέβη και τα δυο τελευταία χρόνια.
Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν στην «πρώτη» ήταν οι ακόλουθοι: Άρης Σιταράς, Αποστόλης Φούκας, Χρήστος Μπόγδανος, Πάνος Ράπτης, Νίκος Ράικος, Αλέκος Κόκκοτας, Χάρης Ζαραβέλης, Κώστας Μπόνιας, Νίκος Νικολάου, Κώστας Μπουμπουρής, Θωμάς Αζακάς, Πάνος Αζακάς, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Νίκος Τόλης, Άρης Ρέπας και Γιάννης Σέλελης.

«Πρώτη» για Λάκη


Νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο Λάκης Αναστασόπουλος(Φωτογραφία), που αντικατέστησε τον Γιάννη Φλωράκη. Ο Ημαθιώτης προπονητής έχει εργαστεί στον Άγιο Προκόπιο, στην Μυρίκη και στον ΑΠΟΚ.

Οι διοικούντες
Στα αποδυτήρια βρέθηκαν οι παράγοντες των πρωταθλητών Περικλής Πλακιάς(Πρόεδρος), Γιάννης Λερογιάννης και Γιάννης Παρούτσας, που βρέθηκαν αργότερα στην κλήρωση της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρών στην προπόνηση ο ειδικός γραμματέας της ομάδας Κώστας Σταμούλης και ο φροντιστής Σταύρος Μαντής.

Συμμετοχή Παρασκευόπουλου

 
Ο Μεσσήνιος Βασίλης Παρασκευόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να μετακινηθεί στην ομάδα από τον Παναγραφιωτικό. Προπόνηση έκαναν και οι μικροί Άρης Ρέπας(Φωτογραφία κέντρο) και Νίκος Τόλης(Φωτογραφία δεξιά). Ο πρώτος ανήκει στον ΠΑΟΚ F.C. και ο δεύτερος στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Ο Αγρινιώτης Ξανθόπουλος


Την προπόνηση παρακολούθησε μαζί με τον πατέρα του Χρήστο(Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού) ο 18χρονος(Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1998) Αιτωλοακαρνάνας στόπερ Δημήτρης Ξανθόπουλος(Φωτογραφία), ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Θέρμου και φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα. Πιο πριν έπαιζε στον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο γκολκίπερ Θεοδόσης Κόκκοτος, που και αυτός παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Διαμένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια.

Δηλώσεις
 
Λάκης Αναστασόπουλος (Προπονητής Αιόλου)


Για την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα ακόλουθα: «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, σε όλες τις ομάδες , να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα.»
Σε ερώτηση μας για την έναρξη συνεργασίας με τον πρωταθλητή Αίολο μας είπε τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ πρώτα όλα την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.»

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος