Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Καλάθια ζωής από Π.Α.Κ. και μικτή ποδοσφαιριστών


Με πρωτοβουλία της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης και του ΚΕΔΜΟΠ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 20:30 φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Π.Α.Κ. και μικτής ποδοσφαιριστών Ευρυτανίας.
Την εκδήλωση, που ήταν ενταγμένη στα πλαίσια των γιορτών δάσους και λαϊκής παράδοσης του Δήμου Καρπενησίου τίμησαν με την παρουσία τους, έχοντας σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και η απεσταλμένη του ΚΕΔΜΟΠ(Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών) Μαρία Κώστογλου.
Το πρωί της ίδιας ημέρας στην αίθουσα ΚΕΠ του παλαιού Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε επίσης μερίδα για την μεταμόσχευση του μυελού των οστών.
Για την Π.Α.Κ.(Θα συμμετάσχει για σερί σαιζόν στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ) της Κατερίνας Μπαλωμένου και του συνεργάτη της Φώντα Ζαχαρόπουλου αγωνίστηκαν οι: Κώστας Νιαβής, Μπάμπης Χαντζόπουλος, Γιάννης Καγκαράς, Παντελής Κωστής, Κωνσταντίνος Λιάπης, Θοδωρής Τάκης, Θοδωρής Κατσαρός, Αποστόλης Νούλας, Γιάννης Πιστιόλης, Γιώργος Αρκουμάνης, Θοδωρής Χονδρός και Γιώργος Σώκος.
Για την μικτή ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Τσιγαρίδα συμμετείχαν οι: Δημήτρης Σταλίκας(Ο μοναδικός μη «ποδοσφαιρικός»), Γιάννης Ηλιάδης, Οδυσσέας Νούλας, Γιώργος Μπάρκας, Κώστας Καλύβας, Χρήστος Κατσαρής, Δημήτρης Κολλημένος, Γιώργος Πλεξίδας και Γιάννης Δαράβαλης.
Το φιλικό έληξε ισόπαλο με 63-63 με την μικτή ποδοσφαιριστών να κερδίζει τις εντυπώσεις (Κορυφαίος του αγώνα ο Γιάννης Ηλιάδης) και να προπορεύεται με 30-34 στο ημίχρονο, χάνοντας το υπέρ της σκορ  μόνο στο τέλος. Διαιτητής ήταν ο Θανάσης Χουσιάδας.
Η Π.Α.Κ. απέδειξε για ακόμη μια φορά την φιλανθρωπική της δράση και το κοινωνικό της πρόσωπο, δείχνοντας πως είναι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο. Τα έσοδα του φιλικού δόθηκαν στην ΚΕΔΜΟΠ και σε έναν συμπολίτη μας, που το έχει ανάγκη.









































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, «Ευρυτανικά ΝΕΑ».