Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Με πολλούς μικρούς ξεκίνησε ο Παναγραφιωτικός

Άρχισε η ποδοσφαιρική περίοδος και για την ομάδα του Παναγραφιωτικού, καθώς την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 16:15 στις εγκαταστάσεις του Avaris πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση.
Υπήρξε αρχικά ομιλία από τον τεχνικό Γιώργο Χρυσαφόπουλο, που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην τεχνική ηγεσία, ενώ ακολούθησε προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. Οι Αγραφιώτες βρίσκονται σταθερά κάθε χρόνο στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος(Πέρυσι ήταν 4οι ξανά), αλλά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο, χάνοντας πέρυσι στον τελικό κυπέλλου από την Ποταμιά στην παράταση. Αναμένεται να αγωνιστούν και φέτος με πολλά νέα παιδιά. Νέος Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Θύμιος Μούτσελος, που παραβρέθηκε στην «πρώτη».
Οι 14 ποδοσφαιριστές(7 μόλις ανήκουν στην ομάδα αυτήν την στιγμή) που προπονήθηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Χρήστος Κατσαρής, Λάμπρος Σβερώνης, Κώστας Καββαδίας, Πάνος Μπλέντζος, Πάρις Καραμπάς, Κώστας Γιαννιώτης, Λάμπρος Κατσαρός, Γιώργος Κατσαρός, Παύλος Σειντής, Δημήτρης Κατσαρός, Αλέξανδρος Τόλης, Αλέκος Κεφαλάς, Κώστας Ντότσικας και Αντώνης Πλάκας.
Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, όπου θα μοιραστεί και το αθλητικό υλικό των ποδοσφαιριστών.

Με νέο Πρόεδρο


Στον Προεδρικό θώκο του Παναγραφιωτικού βρίσκεται πλέον ο Θύμιος Μούτσελος(Φωτογραφία), ο οποίος παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση, όπως και ο νέος Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Μιχάλης Λάμπρου.

Παρέμεινε ο Χρυσαφόπουλος


Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος(Φωτογραφία), που καθοδηγεί τα τελευταία χρόνια και την μικτή ομάδα νέων. Ο 44χρονος διπλωματούχος coach αρέσκεται να εργάζεται με πολλά νέα παιδιά.

Αποχωρούν 4
Ο Μεσσήνιος Βασίλης Παρασκευόπουλος θα αποχωρήσει για τον Αίολο, ενώ οι: Ράντου Πάτρου, Γιώργος Πλεξίδας και Τόμι Χρυσαφόπουλος θα μεταγραφούν στην ομάδα νέων της Λαμίας, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Μετακινούνται(;) στα Άγραφα













 
Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανόν να μεταγραφούν στους Αγραφιώτες, συμμετέχοντας στο προπονητικό πρόγραμμα. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Αντώνη Πλάκα(Φωτογραφία πάνω αριστερά) από τον ΑΠΟΚ, τον Αλέκο Κεφαλά(Φωτογραφία πάνω κέντρο) από την Ποταμιά, τον Αλέξανδρο Τόλη(Φωτογραφία πάνω δεξιά) από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, τον Παύλο Σειντή(Φωτογραφία κάτω αριστερά) και τον Γιώργο Κατσαρό(Φωτογραφία κάτω δεξιά), οι οποίοι έπαιζαν στο Κεράσοβο.

Χωρίς δελτίο














Προπόνηση έκαναν και οι: Κώστας Ντότσικας(Φωτογραφία αριστερά) και Δημήτρης Κατσαρός(Φωτογραφία δεξιά), οι οποίοι δεν έχουν δελτίο σε κάποιο σωματείο.

Δηλώσεις


Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής Παναγραφιωτικού): «Σήμερα κάναμε την πρώτη μας συνάντηση για την νέα σεζόν, με αρκετά νέα πρόσωπα, μιας και αποχωρούν βασικοί αρκετοί ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ (ενν. Παρασκευόπουλος, Χρυσαφόπουλος, Πάτρου Ρ., Πλεξίδας) της ομάδας. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε πάλι με νέους παίκτες, στόχος μας είναι η σωστή και καλή δουλειά και να απορροφηθούν και να παίξουν τα νεότερα παιδιά. Εύχομαι όλα τα παιδιά την νέα σεζόν να είναι υγιέστατα χωρίς τραυματισμούς και μιας και έχουν αλλάξει τα πράγματα να δούμε μια ομάδα στην πιο πάνω κατηγορία, έτσι ώστε να δέχονται όλο και περισσότερα ερεθίσματα οι νεότεροι ποδοσφαιριστές. Εύχομαι καλό ξεκίνημα σε όλες τις ομάδες.»




























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Μιχάλης Λάμπρου