Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Με όραμα και οργάνωση ο Αήττητος Σπατών στο Καρπενήσι

Εβδομαδιαία προετοιμασία στο Καρπενήσι διεξάγει η άρτια οργανωμένη ομάδα ποδοσφαίρου του Αήττητου Σπατών, η οποία κατέφτασε την Κυριακή 7 Αυγούστου, θα παραμείνει έως τις 14 του μηνός με διαμονή στο Avaris και προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Πρόκειται για έναν «νεοφώτιστό» σύλλογο στην Α΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής με εξαιρετικό και ποιοτικό ρόστερ, που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Η Αθηναϊκή ομάδα επέστρεψε στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ μετά από δυο χρόνια «περιπλάνησης» στο Β΄ τοπικό, τερματίζοντας στην 3η θέση πίσω από τον Α.Ο. Ατλαντίς και τον Α.Π.Ο. Κρυνονερίου. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 15 αποτελούν μεταγραφικά αποκτήματα, ενισχύοντας κατά πολύ την ομάδα. Μάλιστα υπάρχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας με θητεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε αντί του Γιώργου Οικονομόπουλου ο Πάρις Κωνσταντακόπουλος, ενώ τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή έχει ο Δημήτρης Μητρογιάννης.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στα Σπάτα στις αρχές του Αυγούστου. Χρηματοδότης του συλλόγου είναι ο Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος έχει όραμα να τον ανεβάσει ψηλότερα.
Το πρώτο φιλικό αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή ενάντια στον Αχαρναϊκό.
Ο Π.Α.Ο. Αήττητος Σπατών ιδρύθηκε το 1947 και έδρα του είναι το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», χωρητικότητας 2500 θέσεων. Έχει φτάσει να αγωνίζεται μέχρι την Δ΄ Εθνική με τελευταία την σαιζόν 2011-2012.

Η άφιξη και η «πρώτη» στο Καρπενήσι
Η ομάδα των Σπατών κατέφτασε στο Καρπενήσι το μεσημέρι της Κυριακής 7 Αυγούστου. Το απόγευμα έκανε την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Avaris.


Αποστολή 25 ποδοσφαιριστών
Την αποστολή, την οποία συνοδεύουν οι: Παναγιώτης Μαργέτης, Δημήτρης Μητρογιάννης και Μάκης Ράπτης ακολουθούν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές: Μωυσιάδης, Τσαλάκου, Μπαράκος, Λάππας, Κοσμάς, Τσούκας, Λαλαούνης, Σέλβια, Γκόμπλιας, Κουτρούμπας, Βιδάλης, Λύγκος, Ράπτης, Κονόμι, Κύρκος, Συρίγος, Τσέπας, Σκαφίδας, Σκούμας, Αλίμπας, Αλεξίου, Γκούμας, Πέντσας, Βαγγέλη και Αρκουμάνης.

Δυναμικές μεταγραφές 


Νέοι παίχτες του Αήττητοι είναι οι εξής: Χρήστος Κύρκος(33χρονος τερματοφύλακας από τον Ολυμπιακό Λαυρίου), Παναγιώτης Συρίγος(18χρονος τερματοφύλακας από τα Πετράλωνα), Γιάννης Τσαλάκου(20χρονος αμυντικός από τους Τράχωνες), Χρήστος Σκούμας(20χρονος μεσοεπιθετικός από το Χαλάνδρι), Φράν Σέλβια(23χρονος μεσοεπιθετικός από τον Παμπαιανικό), Χρήστος Πέντσας(Φωτογραφία αριστερά, 29χρονος επιθετικός από τον Θεσπρωτό με θητεία στην Super League με: Πανθρακικό και Ηρακλή), Ναπολέων Γκούμας(20χρονος μεσοεπιθετικός), Ηρακλής Αλεξίου(24χρονος μέσος από τον Άγιο Ιερόθεο), Μιχάλης Γκόμπλιας(20χρονος μέσος από τον Παμπαιανικό), Αλέξανδρος Λαλαούνης(20χρονος μπακ-χαφ από τον Παμπαιανικό), Δημήτρης Σκαφίδας(30χρονος μέσος από την Τριγλία Ραφήνας), Γιασίν Αλίμπας(Φωτογραφία κέντρο, 31χρονος μέσος από Άγιο Ιερόθεο), Παύλος Βαγγέλη(Φωτογραφία δεξιά, 32χρονος μέσος από τον Αιολικό), Στάθης Μωυσιάδης(36χρονος κεντρικός αμυντικός από τον Αχαρναϊκό)και Βαγγέλης Τσέπας(32χρονος μεσοαμυντικός από την Τριγλία Ραφήνας).

Ανανεώσεις-αποχωρήσεις
Από το περυσινό δυναμικό ανανέωσαν και βρίσκονται στο Καρπενήσι οι: Σπύρος Κουτρούμπας, Γιώργος Βιδάλης, Δημήτρης Κοσμάς, Μανώλης Λύγκος, Ανδρέας Αρκουμάνης, Σταμάτης Μπαράκος, Αντώνης Κονόμι, Γιώργος Τσούκας, Αχιλλέας Λάππας και Θοδωρής Ράπτης. Αρκετοί από αυτούς αποτελούν παίχτες εγνωσμένης αξίας με θητεία σε παραπάνω κατηγορίες, όπως οι: Βιδάλης, Αρκουμάνης, Κοσμάς, Λύγκος κ.α.
Στο περυσινό ρόστερ που κατέκτησε την άνοδο βρίσκονταν και οι: Δημήτρης Μητρογιάννης(Σταμάτησε την μπάλα και είναι τεχνικός διευθυντής πλέον του συλλόγου), Απόστολος Τζαβέλλας, Γιάννης Λευθεροχωρίτης, Σταμάτης Φράγκος, Δημήτρης Κοντάκης, Σταύρος Βαρώνος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Χριστόφορος Κουτρουμπίνης, Βασίλης Κουτρουμπίνης, Βασίλης Καρόκης, Νίκος Μπλάνας, Κώστας Μανώλης, Αριόν  Κολάγκι, Έρβις Μπρέγκου, Ορέστης Τογιάλι, Αριστείδης Καρναβιάς, Κώστας Κολοβός, Γιάννης Μωυσιάδης, Δημήτρης Ορμανόπουλος, Γιώργος Μαργέτης, Σωτήρης Ρίζος, Μπάμπης Κατσικώστας, Σπύρος Μπέκας, Γιάννης Κρητικός(Τραυματίας) και Δημήτρης Λύγκος.


Ανέλαβε ο Κωνσταντακόπουλος


Η τεχνική ηγεσία πέρασε στον Πάρι Κωνσταντακόπουλο(Φωτογραφία), ο οποίος αρχίζει την προπονητική του καριέρα. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Νικηφόρου, του Ηρακλείου, της Αγίας Παρασκευής, του Παράδεισου Αμαρουσίου, του Απόλλωνα Αθηνών, του Γαλατσίου και του Αττάλου. Επιπλέον υπήρξε διεθνής επί σειρά ετών με την Εθνική άμμου.

Με γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων 

















Ο Δημήτρης Τσίτος ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και ο Διονύσης Γρηγορόπουλος(Ήρθε Καρπενήσι το 2014 με την Ζάκυνθο) των τερματοφυλάκων. Επιπλέον στην αποστολή βρίσκονται ο γιατρός Δημήτρης Μποστατσίουυ, ο φροντιστής Γιάννης Σταμούλος και ο οδηγός Ανδρέας Βενάκης.

Ξεκίνησε στις 2/8
Η προετοιμασία για τους παίχτες του Πάρι Κωνσταντακόπουλου άρχισε στις 2 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη  και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», όπου πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.


Άνοδος στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ
Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Οικονομόπουλου μετά από δυο χρόνια ο Αήττητος μέσω της τρίτης θέσης(66 βαθμοί, 19 νίκες-9 ισοπαλίες-6 ήττες) επανήλθε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.
Βοηθός προπονητή πέρυσι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι ο Κώστας Γουλέτας, πρώην προπονητής-παίχτης του Αιόλου και άλλοτε μέλος των Αγράφων



Μάλλον με Αχαρναϊκό


Το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου πριν την αναχώρηση θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Ξανά στην  Ευρυτανία


Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Δημήτρης Μητρογιάννης(Φωτογραφία αριστερά) «κρέμασε» στην ομάδα τα γάντια του και έχει άμεση σχέση με το Καρπενήσι, καθώς είναι ο διοργανωτής των τουρνουά ακαδημιών της Boca Sport. Προπονήθηκε μάλιστα πριν λίγα χρόνια στην Ευρυτανική πρωτεύουσα με την Κασσιώπη. Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ Μάκης Ράπτης(Φωτογραφία κέντρο) είχε αντιμετωπίσει την σαιζόν 1998-1999 τον ΑΠΟΚ και τον Εύρυτο με την φανέλα του Ολυμπιακού Λιοσίων, σκοράροντας στο «ξερό» τότε Δημοτικό Στάδιο. Επιπλέον ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μαργέτης(Φωτογραφία δεξιά) αγωνιζόταν εκείνη την περίοδο στον Αήττητο Σπατών.
Να αναφερθεί επίσης πως ο κίπερ Αντώνης Κονόμι ήταν συμπαίχτης του Δημήτρη Ρεσίτη του Βελουχίου στον Απόλλωνα Λάρισας.

«Κεφαλή» ο Κατσιγιάννης


Χρηματοδότης του συλλόγου είναι ο Νίκος Κατσιγιάννης(Φωτογραφία), η παρουσία του οποίου προσφέρει πολλά στα Σπάτα, φιλοδοξώντας να τον «εκτοξεύσει»  ψηλότερα. Ο κ. Κατσιγιάννης έχει διατελέσει παράγοντας πολλών ομάδων, όπως των Χανίων, του Απόλλωνα Αθηνών, των Τρικάλων, της Προοδευτικής και του ΠΑΟ Ρούφ.

















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος