Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Παρέα B.C. και Krenti Bulls προκρίθηκαν στον τελικό












Στο «Σύνορο» άρχισε την Παρασκευή 19 Αυγούστου το 4ο τουρνουά μπάσκετ του συλλόγου νέων Κρέντης «Δράσις». Η διοργάνωση γίνεται μετά από έναν χρόνο από το νεοεκλεγέν συμβούλιου, του οποίου νέος Πρόεδρος είναι ο Κώστας Κουτσιούμπας. Συμμετέχουν 4 ομάδες(3 από χωριά της Δυτικής Ευρυτανίας και μια από το Καρπενήσι), ενώ ο τροπαιούχος των δυο τελευταίων τουρνουά Πρωτέας και ομάδα από τον Άγιο Γεώργιο δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών».
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η νεανική Παρέα B.C. αν και κατέβηκε με μόλις 5 παίχτες επιβλήθηκε με 53-44 του Κερασοχωρίου, ανατρέποντας το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς μέχρι τότε οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο-πόντο. Για τους «πορτοκαλί» ξεχώρισαν οι: Θοδωρής Τάκης και Θοδωρής Κατσαρός, ενώ για τους ηττημένους οι: Δημήτρης Παπαδήμος(Αγωνίζεται στο παιδικό της Πεντέλης), Παύλος Σβερώνης και Άγγελος Μακρής.
Στο δεύτερο ματς οι Krenti Bulls ήταν ανώτεροι και επιβλήθηκαν με 66-50 της ομάδας από την Ανατολική Φραγκίστα, με την οποία αγωνίστηκε σε «χαλαρούς» ρυθμούς ο γνωστός παίχτης της Α1΄(Έπαιξε πέρυσι στα Τρίκαλα) Μανώλης Κουκουλάς, που έχει Ευρυτανικές «ρίζες».
Σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί στις 6 ο μεγάλος τελικός μεταξύ Παρέας B.C. και Krenti Bulls, ενώ εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν οι απονομές

Τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

Παρέα B.C.-Κερασοχώρι 53-44
Διαιτητές: Κώστας Μάκκας & Γιώργος Βούρτσας



























Krenti Bulls-Ανατολική Φραγκίστα 66-50
Διαιτητής: Δημήτρης Παπαδήμος


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος