Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η Βαλαώρα κατέκτησε το τουρνουά 9Χ9 στο «Σύνορο»

Με έναν αγώνα ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου 9Χ9 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον σύλλογο των απανταχού Κερασοβιτών «Το Καραούλι».
Η Βαλαώρα επιβλήθηκε στον ημιτελικό με 2-1 των Coca Juniors. Ο Προκόπης Γκούρλιας άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ του Παναγιώτη Κώτσια, ενώ ισοφάρισε ο Πέτρος Αποστολόπουλος, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 3 γκολ. Ο Γιάννης Μπισμπίκης με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στην επανάληψη.
Τους νικητές αποτελούσαν οι: Ανδρέας Τσιαμάκης, Προκόπης Γκούρλιας, Κώστας Κουτσοθανάσης, Βασίλης Τζερεμές, Κώστας Κατσαδούρος, Λάμπρος Λαθύρης, Γιάννη Μπισμπίκης, Πάνος Κώτσιας, Γιάννης Κονδύλης, Δημήτρης Τζερεμές, Χρήστος Αθανασίου και Δημήτρης Τασούλης.
Ο μεγάλος τελικός δεν διεξήχθη και η Βαλαώρα κέρδισε τον αγώνα απέναντι στους Fantastic Nine στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνος. Οι περυσινοί τροπαιούχοι του Θύμιου Μούτσελου δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, αφού δεν συμπλήρωσαν 9αδα. Στην διήμερη διοργάνωση συμμετείχαν 5 ομάδες. Να αναφερθεί πως το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό Παναγιώτη Κώτσια εκ μέρους των διοργανωτών ο Χρήστος Κοσμάς.

Τα στοιχεία του αγώνα είχαν ως εξής
Βαλαώρα-Coca Juniors 2-1
Σκόρερ: 1-0 Γκούρλιας(Κεφαλιά), 1-1 Αποστολόπουλος(Σουτ), 2-1 Μπισμπίκης Ι.(Φάουλ)
Ημίχρονο: 1-1

Συνθέσεις Ομάδων

Βαλαώρα: Τσιαμάκης Α., Γκούρλιας, Κουτσοθανάσης, Τζερεμές Β, Κατσαδούρος, Λαθύρης, Μπισμπίκης Ι., Κώτσιας, Κονδύλης(Τζερεμές Δ., Αθανασίου, Τασούλης)

Coca Juniors: Φεγγούλης, Λάππας, Κουτσούμπας Π., Κουτσούμπας Κ., Λάππα, Κουρκουβής, Ντάλλας, Βούρτσας, Αποστολόπουλος

Διαιτητική 3αδα: Χρήστος Κοσμάς-Ταξιάρχης Καλύβας-Στέφανος Καράνης




*Φωτογραφίες από ποδοσφαιριστές των νικητών