Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

20 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός στο Καρπενήσι


Η κυπελλούχος ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού θα προετοιμαστεί στο Καρπενήσι(Διαμονή και προπονήσεις στο Montana) από τις 20 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.



Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Τέταρτη 17 Αυγούστου θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι", η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες προκειμένου για τη διεξαγωγή των απαραίτητων ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, ενώ ακολούθως οι παίκτες θα μπουν για πρώτη φορά στο παρκέ.

Η παραμονή τους στην πρωτεύουσα δεν θα κρατήσει για πολύ πάντως, αφού το Σάββατο 20 Αυγούστου θα αναχωρήσουν με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το "Diamonds are Forever", το φιλικό τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, στο οποίο θα συμμετάσχουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μπαρτσελόνα. Ακολούθως, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, το "τριφύλλι" θα βρεθεί στη Μόσχα για να δώσει το "παρών" στο Gomelsky Cup.

Ενδιάμεσα θα γίνουν κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον Παναθηναϊκό.