Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Μυρίκη-Ποταμιά 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα της Μυρίκης με την Ποταμιά. Οι δυο ομάδες ήταν οι πρώτες της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας που άρχισαν προετοιμασία.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, άρχισε στις 17:45 και είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτά.
Η Μυρίκη του Δημήτρη Αντωνίου στο πρώτο της «τεστ» έπαιξε με αρκετά νεαρά παιδιά στην επανάληψη(κυρίως από την Ακαδημία), ενώ είχε και τον Κώστα Γενιτσαρόπουλο στην σύνθεση της. Οι «κόκκινοι» μάλιστα είχαν δυο δοκάρια στο δεύτερο μέρος με τον Γιώργο Μπάρκα και τον Γρήγορη Τάσιο. Και τα δυο δημιουργήθηκαν από τον Άγγελο Παχή.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα, έχοντας δώσει δυο δυνατά φιλικά με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας έπαιξε για πρώτη φορά με ομάδα του τοπικού. Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας είχαν τις κορυφαίες τους ευκαιρίες με τον Γιώργο Φαρμάκη και τον Λάμπρο Φλωράκη, που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς.
Τις επόμενες ημέρες οι δυο ομάδες, οι οποίες θα «κοντραριστούν» και στα προημιτελικά του κυπέλλου θα «κλείσουν» την επόμενη φιλική τους αναμέτρηση. Αρκετά πιθανό είναι να αγωνιστεί η Μυρίκη με τον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος αναχωρεί στις 31 Αυγούστου.

Οι θεατές και ο Αίολος
Το παιχνίδι είδαν περίπου 15-20 θεατές, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση του πρωταθλητή Αίολου.


60λεπτο και ρέφερι ο coach


Το φιλικό είχε διάρκεια 60 λεπτά, δυο 30λεπτα. Σφύριξε ακριβοδίκαια για ακόμη μια φορά ο προπονητής των Μεγαλοχωριτών Δημήτρης Τσιγαρίδας(Φωτογραφία)

Αντίπαλος ο Ζαραβέλης


Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Μυρίκης Κώστας Ζαραβέλης(Φωτογραφία) αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας της Ποταμιάς.

Επιστρέφουν υγιείς


Στα πολύ θετικά για τους «κόκκινους» η συμμετοχή των: Γιώργου Μαντέκα(Φωτογραφία αριστερά), Άγγελου Παχή(Φωτογραφία κέντρο) και Δημήτρη Ίβρου(Φωτογραφία δεξιά), οι οποίοι επιστρέφουν υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους, όπως και ο απών Φώτης Ζαχαράκης. Μάλιστα από τα πόδια του Παχή δημιουργήθηκαν οι κορυφαίες φάσεις της συνάντησης.

Ανεπίσημο ντεμπούτο


Ο νέος τεχνικός της Μυρίκης Δημήτρης Αντωνίου(Φωτογραφία) έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Με Πατρώνη & Π. Σταμούλη














Τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Μυρίκης ήταν οι: Μάριος Πατρώνης(Φωτογραφία αριστερά) και Πάνος Σταμούλης(Φωτογραφία δεξιά). Ο πρώτος είναι αριστερό μπακ και ανήκει στην Ακαδημία, ενώ ο δεύτερος είναι αδερφός του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Κώστα και θα κάνει την 1η του εγγραφή.

Αντιμέτωποι στο κύπελλο
Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν στους διπλούς προημιτελικούς του κυπέλλου σε λιγότερο από έναν μήνα.

Α΄ Μέρος

Χωρίς ρυθμό
Με ελάχιστες φάσεις κυμάνθηκαν τα πρώτα 30 λεπτά σε ένα ισορροπημένο ματς στον χώρο του κέντρου.

Μόλις δυο ευκαιρίες


Οι δυο τερματοφύλακες Γιώργος Καλύβας και Στάθης Φακίτσας χρειάστηκε να επέμβουν δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθειες των Άγγελου Παχή και Γιώργου Φαρμάκη(Φωτογραφία) αντίστοιχα.

Οι καλύτερες φάσεις
16΄: Χαμηλό σουτ του Παχή έξω από την περιοχή και αριστερά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Καλύβας.
30΄: Ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Φαρμάκης έπιασε το σουτ περίπου από το ύψος της περιοχής και ο Φακίτσας έδιωξε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

Β΄ Μέρος

Πιο επιθετική η Μυρίκη
Η Μυρίκη ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Χρόνο συμμετοχής σε πολλούς μικρούς έδωσν οι δυο τεχνικοί.

«Κόκκινα» δοκάρια














Οι παίχτες του Δημήτρη Αντωνίου είχαν δυο δοκάρια στην επανάληψη με τον Γιώργο Μπάρκα(Φωτογραφία αριστερά) και τον Γρηγόρη Τάσιο(Φωτογραφία δεξιά). Ο τελευταίος αποχώρησε τραυματίας, με τον Δημήτρη Γκορόγια να επιστρέφει ξανά στο γήπεδο.


Τόπος στα νιάτα










 














Η Μυρίκη έπαιξε με αρκετούς νεαρούς και στην επανάληψη. Έπαιξαν οι: Δημήτρης Τσιάμης(Φωτογραφία πάνω αριστερά), Στάθης Μπουμπουρής(Φωτογραφία πάνω δεξιά), Θανάσης Τριανταφύλλου(Φωτογραφία κάτω αριστερά) και ο μόλις 12,5 ετών Γιάννης Τσούκας(Φωτογραφία κάτω δεξιά), που έκανε και μια εξαιρετική ντρίμπλα. Ο Τσιάμης έπαιξε πέρυσι στον ΑΠΟΚ και ξεκίνησε από την Ακαδημία, στην οποία ανήκουν οι υπόλοιποι μικροί.

Συμμετοχή για Μπομποτσιάρη & Λάππα














Για τους κυπελλούχους ο Δημήτρης Τσιγαρίδας χρησιμοποίησε τον Σεραφείμ Μπομποτσιάρη(Φωτογραφία αριστερά) της Ακαδημίας και τον 24χρονο Δημήτρη Λάππα(Φωτογραφία δεξιά) που προπονείται με την ομάδα και δεν ανήκει σε κάποια.

Οι καλύτερες φάσεις
33΄: Σέντρα του Παχή από αριστερά, κεφαλιά του Μπάρκα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της Ποταμιάς και έφυγε άουτ.
39΄: Ο Γενιτσαρόπουλος Κ. έβγαλε σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Παχή πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καλύβα.
48΄: Εκτέλεση φάουλ του Παχή από τα δεξιά, προβολή του Τάσιου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι των Μεγαλοχωριτών.
55΄: Προσωπική προσπάθεια και σουτ του Φλωράκη κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούλα.

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας(31΄ Νούλας), Μπουμπουρής Γ.(31΄ Τσιάμης), Γενιτσαρόπουλος Κ., Μαντέκας(42΄ Μπουμπουρής Ε.), Πατρώνης(37΄ Θεοχάρης), Ίβρος, Τάσιος(56΄ λ.τρ Γκορόγιας), Γκορόγιας(47΄ Τριανταφύλλου), Χρυσικός(31΄ Λέρης), Παχής(50΄ Τσούκας), Σταμούλης Π.(31΄ Μπάρκας)

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καλύβας(50΄ Χειλάς), Γενιτσαρόπουλος Δ.(31΄ Μπίκας), Μπουμπουρής Π.(31΄ Μισύρης), Φαρμάκης(31΄ Μαντζιούτας), Ζαραβέλης(45΄ Λάππας), Ράικος(40΄ Φύκας), Ζαγκότσης(31΄ Φλωράκης), Σαπούνης(50΄ Κουρκούνης), Ζαλοκώστας Ι.(31΄ Τσάκνης), Κόγιας(31΄ Νεοφύτου), Γιαννακόπουλος(40΄ Μπομποτσιάρης)

Διαιτητής: Δημήτρης Τσιγαρίδας(Προπονητής Ποταμιάς)













































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος