Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Με αθρόα συμμετοχή και επιτυχία το Summer Camp 2016


Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας των δασκάλων Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη διοργανώνει με πρωτοβουλία του επιτυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Summer Camp 2016, το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Hotel Spa Montana και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Ιουλίου, ενώ για ορισμένους συλλόγους θα υπάρξει παράταση δυο ήμερων.
130 περίπου αθλητές και δάσκαλοι 9 συλλόγων  από διάφορες περιοχές(Λαμία, Αθήνα, Χαλκίδα, Λάρισα, Καρδίτσα, Αγρίνιο, Ιωάννινα και Καρπενήσι) συμμετείχαν στην όμορφη αυτή διοργάνωση.
Επιπλέον υπήρξαν παράλληλες δράσεις στο Saloon, όπως η ιππασία και η τοξοβολία, το paintball, σχοινοδιαδρομές, πεζοπορίες, ξεναγήσεις, ενώ δεν έλλειψε και η βόλτα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου πέραν από την σκληρή δουλειά στο τατάμι.
Ο Α.Σ. Ευρυτανίας δια στόματος του προπονητή Νίκου Ζαρμακούπη ευχαριστεί το Montana, στο κλειστό του οποίου «φιλοξενήθηκε το camp, τον Δήμο Καρπενησίου(Δια μέσω της Αντιδημάρχου Εύης Κονιαβίτη-Ζαρμακούπη προσέφερε δώρα στους δασκάλους των συλλόγων) και το Saloon για την παραχώρηση του χώρου.

Δηλώσεις



Νίκος Ζαρμακούπης: «Είναι μια πρωτοβουλία του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας. Σκοπός είναι να έρθουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, πρώτα από όλα να γνωρίσουν τον τόπο μας, δεύτερο να κάνουν προετοιμασία σε μεγάλο υψόμετρο, όπως έχει η Ευρυτανία και το Montana στα 1400 μ. Το πιο βασικό είναι να γίνεται αγωνιστική προπόνηση και ο σκοπός είναι να γνωριστούν μεταξύ τους παιδιά, να παίζουνε σε αγώνες. Είναι αρκετοί δάσκαλοι στο camp που γνωρίζουμε το αγωνιστικό Tae Kwon Do και ο σκοπός είναι να διδάξουμε για να πάμε σε αγώνες. Αρέσει πάρα πολύ στους ξένους, πρώτα από όλα τους αρέσει ο χώρος που γίνεται στο Montana, διότι τα παιδιά είναι συνέχεια μέσα στο ξενοδοχείο, έχουν τα πάντα, φαγητό, πισίνα, γυμναστήριο και το κλειστό, για να κάνουν την προπόνηση. Δεν έχουν μετακινήσεις και αυτό είναι βασικό σε κάθε σύλλογο, διότι πολλοί δάσκαλοι έχουν μικρά παιδιά, ακόμη και 15-20 παιδιά χωρίς γονείς. Αυτό τους αρέσει πάρα πολύ, όπως το περιβάλλον.»









































































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος