Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Τελικός με ανατροπές για Remal Madrid και Abalencia


Η Remal Madrid και η Abalencia F.C. προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup, ο οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 21:30. Be-Liarda και Τουρίστες επρόκειτο να παίξουν στον μικρό τελικό, ο οποίος όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί λόγω μη καθόδου της Φθιωτικής ομάδας. Την Δευτέρα 18 Ιουλίου διεξήχθησαν οι δυο ημιτελικοί αγώνες, στους οποίους υπήρξαν εκατέρωθεν ανατροπές.
«Παλικαρίσια» πρόκριση για την Remal Madrid(Έπαιξε χωρίς τον πολύτιμο Πάνο Λιάγκα), η οποία αποτελεί δικαιωματικά την «έκπληξη» της διοργάνωσης. Ανέτρεψε το εις βάρος της 3-2(Σκορ ημιχρόνου) και 4-3 σε 4-6, αναγκάζοντας τα Be-Liarda στην πρώτη ήττα-αποκλεισμό. Μάλιστα τα «Ρεμάλια» του Κωστή Λελούδη ισοφάρισαν σε 4-4 με παίχτη λιγότερο(!). Δυο τέρματα για τους: Χρήστο Κατσαρή και Βαγγέλη Αθανασόπουλο, ενώ γκολ-αυτογκόλ και αποβολή σε ένα ματς πέτυχε ο Γιώργος Πλεξίδας.Τα Be-Liarda του Δήμου Αθανασίου από την περυσινή 2η θέση περιορίζονται φέτος στην 3η.
Η Abalencia..αρνείται να χάσει. Σε ένα παιχνίδι πρόωρος-τελικός για πολλά νεύρα κέρδισε με 3-4 στην 10λεπτη παράταση τους Τουρίστες, παρότι βρέθηκε πίσω με 3-1. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος πέτυχε τα δυο τελευταία γκολ, ισοφαρίζοντας μάλιστα σε 3-3 στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας σε κόντρα μετά από σουτ του κορυφαίου Χάρη Ζαραβέλη. Οι Φθιωτοί έχουν «φρικτά» παράπονα για την διαιτησία και παίχτες της αναχώρησαν εκνευρισμένοι ακόμη και κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης οι Τουρίστες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννη Κακκάβα μέσα στην περιοχή, όμως ο Κώστας Λυτάκης «πέταξε» επίτηδες την μπάλα άουτ, κερδίζοντας το χειροκρότημα και δείχνοντας πως η ομάδα τους είναι υπεράνω ενός τροπαίου σε ένα τουρνουά. 4/4 στο βάθρο μετρά η Abalencia, η οποία θα παίξει 3η σερί χρονιά σε τελικό.
Η ομάδα του Αποστόλη Τσιλίκα είναι αήττητοι και πάει να επαναλάβει τον περυσινό της θρίαμβο κόντρα στην «πρωτάρα» Remal σε έναν «Ισπανικό» τελικό.

Τα στοιχεία των ημιτελικών αγώνων είχαν ως εξής:

Be-Liarda-Remal Madrid 4-6


Σκόρερ: Μπακαλίδης 1, Μπόνιας 1, Τσιλιμέκης 1, Πλεξίδας αυτογκόλ-Κατσαρής 2, Αθανασόπουλος 2, Πλεξίδας 1, Μισύρης 1
Αποβολή: Πλεξίδας
Χαμένο Πέναλτι: Μπακαλίδης(Άουτ)

Συνθέσεις Ομάδων

Be-Liarda: Τσουκαλάς, Συγκελόπουλος, Ντουφεκιάς, Μπακαλίδης, Μπόνιας(Τσιλίκας Α., Τσιλιμέκης, Λέντζος, Τσιλίκας Κ.)

Remal Madrid: Ράπτης, Κατσαρής, Κουτσουπιάς, Αθανασόπουλος, Δαράβαλης(Πλεξίδας, Μισύρης)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος


















Τουρίστες-Abalencia 3-4 (παρ., 3-3 κ.δ.)


Σκόρερ: Κουτσούμπας Σ. 1, Κακκάβας 1, Κουτσούμπας Δ. 1-Ζαραβέλης 1, Γενιτσαρόπουλος Α. 2, Κουτσούμπας Δ. αυτογκόλ
Χαμένο Πέναλτι: Λυτάκης(άουτ)

Συνθέσεις Ομάδων

Τουρίστες: Γρίβας, Λυτάκης Κ., Λυτάκης Δ., Κουτσούμπας Σ., Κακκάβας(Γούπιος, Κουτσούμπας Δ., Καλύβας, Αρχοντής)

Abalencia:  Μπίκας, Ζαραβέλης, Γενιτσαρόπουλος Α., Γενιτσαρόπουλος Κ., Λέρης(Τσίπρας, Φούκας, Ζήκας)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Δημήτρης Κουρλός





















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος