Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Στο γκολ έχασε στον ημιτελικό το Evrytania Sport

Απέναντι στην πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα του Mestalla Café του Δήμου Σπυριδάκη το Evrytania Sport  του Δημήτρη Κολλημένου δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του τουρνουά 6Χ6 του συλλόγου νέων Σπερχειάδας. Οι Λαμιώτες με παραστάσεις Γ΄ Εθνικής επικράτησαν δίκαια με 4-3. Ο αγώνας διεξήχθη την Πέμπτη 21/7 στις 20:15.
Ο Δημήτρης Νάσιος και ο Γιάννης Λάππας έκαναν το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το Evrytania Sport αντέδρασε άμεσα και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ισοφάρισε 2-2 με γκολ των: Χάρη Ζαραβέλη και Βαγγέλη Αθανασόπουλου(Το πρώτο του στο τουρνουά). Ο Βαγγέλης Πατσαρούχας(Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 18 γκολ) και ο Γιάννης Καλαμάτας πέτυχαν το 4-2, ενώ ο Άλεξ Μπακαλίδης μείωσε στην εκπνοή σε 4-3,φτάνοντας τα 9 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Όλα τα παιδιά από το Καρπενήσι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας συνεχεία αγώνες σε 5Χ5 και 6Χ6. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν ο Πάνος Λιάγκας, κυριαρχώντας στον «αέρα» ενώ ξεχώρισε στην επανεμφάνιση του κάτω από τα γκολπόστ ο 42χρονος ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος.
Για το Evrytania Sport έπαιξαν οι: Χρυσαφόπουλος, Μπακαλίδης, Ζαραβέλης, Γενιτσαρόπουλος, Λιάγκας, Σταμούλης(Καλύβας, Αθανασόπουλος, Πλεξίδας).
Για το Mestalla Café συμμετείχαν οι: Κούκιο, Σπυριδάκης, Στυλιανός, Καλαμάτας, Νάσιος, Λάππας(Πατσαρούχας, Μιμηγιάννης).
Ο 20χρονος κίπερ Σέρχιο Κούκιο είναι διεθνής με την Εθνική νέων της Αλβανίας και ανήκει στην Γαλλική Οσέρ, κάνοντας δυο εκπληκτικές επεμβάσεις σε «βολίδες» του Άλεξ Μπακαλίδη στο α΄ μέρος.
Οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό απέναντι στους Ανώνυμους το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 20:00, ενώ στις 21:00 θα γίνει ο μεγάλος τελικός μεταξύ Καρεκλών και Mestalla. Οι «Αη- Γιωργίτες» επιβλήθηκαν με 7-2 στον δεύτερο ημιτελικών των Ανωνύμων και θα αγωνιστούν για 5η φορά σε τελικό σε ισάριθμους τελικούς.

Τα στοιχεία των ημιτελικών αγώνων είχαν ως εξής:

Mestalla Café-Evrytania Sport 4-3(Νάσιος 1, Λάππας 1, Πατσαρούχας 1, Καλαμάτας 1–Ζαραβέλης 1, Αθανασόπουλος 1, Μπακαλίδης 1)
Καρέκλες-Ανώνυμοι 7-2(Θεοδοσόπουλος 2, Καλύβας 1, Γούπιος 1, Λυτάκης Κ. 1, Κουτσούμπας Σ. 2-Ρούσκας Ι., Αυτογκόλ Καλύβας)

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης(Σάββατο 23/7)

Μικρός Τελικός: Evrytania Sport-Ανώνυμοι(20:00)
Μεγάλος Τελικός: Mestalla Café-Καρέκλες(21:00)

*Διαιτητής των αγώνων είναι ο κ. Ξηρομερίτης








































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος