Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Έφτασε έως το τέλος το Evrytania Sport, χάνοντας την 3η θέση από τους Ανώνυμους


Το χάλκινο μετάλλιο διεκδίκησε η ομάδα του Evrytania Sport στον μικρό τελικό(Τρίτη 26 Ιουλίου, 20:00) του τουρνουά 6Χ6 του συλλόγου νέων Σπερχειάδας, όμως οι καλύτεροι Ανώνυμοι ήταν οι νικητές με 7-3, έχοντας το προβάδισμα με 2-1 από το πρώτο μέρος.
Οι Καρπενησιώτες έκαναν καλή παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν ευκαιρίες και αρκετές τελικές. Κατέβηκαν λόγω απουσιών μόλις με 6 παίχτες(Αποδεικνύοντας και φέτος πως η συμμετοχή είναι το παν και όχι η διάκριση), εκ των οποίων οι 3 έκαναν ντεμπούτο Πρόκειται για τους: Φλοριάν Μπούτσι, Γιώργο Πανόπουλο και Θοδωρή Κατσαρό. Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Πάνος Λιάγκας και Γιώργος Πλεξίδας συμπλήρωσαν την 6αδα.
Η 3η παρουσία  του Ευρυτανικού «συγκροτήματος» στην διοργάνωση κρίνεται επιτυχημένη, καθώς έφτασε στην 4η θέση μεταξύ 16 ομάδων. Να αναφερθεί πως το 2014 είχε αναδειχτεί 2ο, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων.
Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στην 1η φάση προ 10 ημερών, όπου οι μαχητικοί Ανώνυμοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-5 στο ημίχρονο, κάνοντας το 7-5.
Ο Χρήστος Μπουσάι για τους νικητές πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από δυο τέρματα έβαλαν οι: Γιώργος Ξηρομερίτης και Δημήτρης Ρούσκας.
Για τους ηττημένους ο Γιώργος Πανόπουλος άνοιξε το σκορ(0-1) με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο Φλοριάν Μπούτσι μείωσε σε 3-2 στο β΄ μέρος και 7-3 στο φινάλε.
Χρήστος Μπουσάι και Ντίνος Μπουσάι κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό Λαμίας. Παίχτες των «ερυθρολεύκων», μεταγραφόμενοι από το Νέο Κρίκελλο είναι και ο δυναμικός αμυντικός Γιώργος Ξηρομερίτης, με τον ταλαντούχο Βασίλη Κωστίκα.
Για το Evrytania Sport του Δημήτρη Κολλημένου πρώτος σκόρερ στα 6 ματς(3 νίκες-3 ήττες) με  9 γκολ σε 4 συμμετοχές ήταν ο Άλεξ Μπακαλίδης. 8 πέτυχαν σε 5 συμμετοχές οι: Κώστας Καλύβας(Αρχηγός) και Πάνος Λιάγκας, ενώ 3 είχε σε ισάριθμες παρουσίες ο Κώστας Σταμούλης. Στα 2 σταμάτησαν οι: Χάρης Ζαραβέλης(4 συμμετοχές) και Φλοριάν Μπούτσι(1 εμφάνιση), ενώ 1 φορά βρήκαν δίχτυα οι: Γιώργος Βούρτσας(2 συμμετοχές), Γιώργος Πλεξίδας(6 συμμετοχές), Βαγγέλης Αθανασόπουλος(4 συμμετοχές, καλύπτοντας επιτυχώς και την εστία) και Γιώργος Πανόπουλος(1 συμμετοχή), ενώ ένα γκολ στην πρεμιέρα επετεύχθη με αυτογκόλ. 5 συμμετοχές και μόλις 1 απουσία λόγω τραυματισμού είχε ο ικανότατος Κώστας Γενιτσαρόπουλος.
Συμμετοχή είχαν και οι τερματοφύλακες Θοδωρής Κατσαρός(1 στον αριθμό) και Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(3 συνολικά για τον «γερόλυκο» του Evrytania Sport που επέστρεψε επιτυχώς κάτω από τα γκολπόστ). Ο μοναδικός που έπαιξε σε όλα τα ματς ήταν ο φιλότιμος Γιώργος Πλεξίδας, ενώ δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή για επαγγελματικούς λόγους ο Αποστόλης Φούκας.

Συνθέσεις Ομάδων

Ανώνυμοι: Μεμάι, Ξηρομερίτης, Μπουσάι Ντ., Ρούσκας Δ., Μπουσάι Χ., Γιώτης(Κωστικας, Κοντός)

Evrytania Sport: Κατσαρός, Λιάγκας, Πανόπουλος, Γενιτσαρόπουλος, Πλεξίδας, Μπούτσι

Διαιτητής: Κώστας Ξηρομερίτης

*Ξεχωριστό ρεπορτάζ σε λίγη ώρα για τον μεγάλο τελικό



























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος