Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Το Energy Duathlon Karpenissi 2016 μέσα από εικόνες


Το Energy Duathlon Karpenissi 2016 σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Energy Races συνδιοργάνωσαν τον αγώνα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φρόντισαν για να συμβεί αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Κυριακή 31 Ιουλίου.
Σημαντική ήταν η συμβολή της Α.Δ. Ευρυτανίας, του ΕΚΑΒ Καρπενησίου και των εθελοντών. Περισσότεροι από 200 αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν μαζικά στα αγωνίσματα της ημέρας από τις 9 το πρωί, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου. Διεξήχθησαν το δίαθλο Duathlon Long Distance(9-44-7 χλμ), η σκυταλοδρομία relay long distance(9-44-7 χλμ), το δίαθλο Duathlon Sprint Distance(3-22-3 χλμ), η σκυταλοδρομία sprint distance(3-22-3 χλμ) ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με την ονομασία «Energy Run Karpenissi 10k), η διαδρομή «Fun Run 3 χιλιομέτρων, που περιελάμβανε τρέξιμο η περπάτημα) και ο παιδικός αγώνας δρόμου 1 χιλιομέτρου «Energy Run Kids Karpenissi», που ξεκίνησαν λίγο αργότερα.

Την εκκίνηση έδωσε στην κεντρική πλατεία ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ενώ το μεσημέρι στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν οι απονομές
Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από στιγμιότυπα των αγώνων.

*Επιπλέον θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ με τις απονομές, τις επιδόσεις όλων των αθλητών και τις επιτυχίες των Ευρυτάνων.




















































































































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος & Γιάννης Κολλημένος