Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ανοιχτός σε συνεργασία με Ευρυτανική ομάδα ο Γιάννης Γκούρλιας


Ο 28χρονος μεσοαμυντικός Γιάννης Γκούρλιας διακρίθηκε με την παρουσία του και τα όμορφα γκολ του(Πέτυχε 23 γκολ) στο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Κατέθεσε μέσω του Evrytania Sport(Αγωνίστηκε στην ομάδα του site μας) την άποψη του για την διοργάνωση, καθώς και το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ευρυτανική ομάδα.
Ο Γκούρλιας με καταγωγή από την Παλαιοκατούνα έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων του Αγρότη Λιανοκλαδίου και του ΠΑΣ Λαμία. Πέρυσι έπαιξε στα Καμένα Βούρλα και στον Παμμωλιακό, ενώ είναι και αθλητής χειροσφαίρισης, διακρινόμενος πέρυσι στην Α2΄ ανδρών με την Φθία Λαμίας.

Αναλυτικά η δήλωση του:
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Evrytania Sport για την συμμετοχή μας στο τουρνουά. Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά με πολλές ομάδες και πολύ καλούς παίχτες, οργανωμένο πολύ από τους διοργανωτές. Μπράβο που οι κάτοικοι του Καρπενησίου το στήριξαν  και είχε τόσο πολύ κόσμο και κάνε τους αθλητές να παίζουν και για αυτούς. Σαφώς αισθάνομαι πολύ αδικημένος από έναν διαιτητή που δεν ήξερε τι σφύριζε και πόσα λεπτά κράταγε. Δεν το λέμε μόνο εμείς οι παίχτες, το λένε 100 άτομα που ήταν έξω στις κερκίδες και το μόνο που χάρηκα ήταν πως οι φίλαθλοι απ έξω μας στήριζαν και στήριζα παιδιά εκτός Καρπενησίου, όπως είμαστε εμείς και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Φυσικά και θα ξαναέρθουμε του χρόνου γιατί το τουρνουά μας άρεσε και πάνω από όλα κάναμε αρκετούς φίλους και αυτό μετράει πάνω από όλα. Όσον αφορά τα μεταγραφικά μου πλάνα μιλάω με 4 ομάδες της Φθιώτιδας και θα δείξει το μέλλον που θα κλείσω. Το είχα ξαναπεί από παλιά, όταν είχα δώσει συνέντευξη στο Evrytania Sport και στον Δημήτρη Κολλημένο ότι κατάγομαι από το Καρπενήσι και θα ήθελα να παίξω στο πρωτάθλημα του Καρπενησίου. Το 4ημερο που έμεινα επάνω είχα επαφή με μια ομάδα, μιλήσαμε λίγο και πιστεύω τις επόμενες ημέρες να μιλήσουμε ολοκληρωτικά.»