Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η απονομή στην πρωταθλήτρια της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας Φραγκίστα(Φωτορεπορτάζ)


Μετά και το πέρας του τελικού του Απεραντιακού με την Φραγκίστα, που κρίθηκε στην παράταση με 3-2 υπέρ του ΑΠΟΔΦ ακολούθησαν οι απονομή στους τροπαιούχους της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας 2015-2016.
Το κύπελλο σήκωσαν στο αέρα, παραλαμβάνοντας το από τον Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή οι «παλιοσειρές» των πρωταθλητών Κώστας Κατσαδούρος, Γιάννης Ντάλλας, Γιώργος Περούλας και Μάκης Ζήκας.
Παρόντες ήταν στην απονομή από πλευράς ΕΠΣΕ οι: Πάνος Παπαδημητρίου, Σωτήρης Διώτης, Βασίλης Κατσίκης και Γιώργος Λιάγκας, καθώς και ο υπάλληλος της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας. Προς τιμήν της δεν αποχώρησε και παρακολούθησε την διαδικασία ο φιναλίστ Απεραντιακός.
Συμμετοχές με την πρωταθλήτρια Φραγκίστα του Χρήστου Γαλανού είχαν οι: Χρήστος Σάλτης, Νίκος Κετσιλής, Δημήτρης Κετσιλής, Φώτης Μπισμπίκης, Πάνος Γερονίκος, Γιώργος Περούλας, Γιάννης Ντάλλας, Άγγελος Σάλτης, Αλέκος Λάμπρου, Πάνος Καζάκος, Κώστας Κατσαδούρος, Γιάννης Μπισμπίκης, Μάκης Ζήκας, Νίκος Κόκκοτος, Δημήτρης Λαθύρης και Στέφανος Γαλανός, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Νταλαφούρας.








































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος