Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συγχώνευσης στην Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΚ


Σήμερα το απόγευμα Δευτέρα (18/7) στις 6.30 σε αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ομάδας του ΑΠΟΚ. Το κύριο θέμα της συνέλευσης ήταν η εκλογή νέας διοίκησης του «ιστορικού», καθώς το Δ.Σ. του συλλόγου τελεί υπό παραίτηση.
Μάλιστα στην συνέλευση παραβρέθηκε μερίδα διοίκησης της ομάδας Ένωση Δυτικής Φθιώτιδας και «άρχοντες» της τοπικής αυτοδιοίκησης του γειτονικού νομού. Έγινε συζήτηση για συγχώνευση των δυο ομάδων και με την συμμετοχή της στο τοπικό Ευρυτανίας, έχοντας φόντο Γ΄ Εθνικής.
Ωστόσο οι δυο πλευρές δεν ήρθαν σε οριστική συμφωνία, αφού κανείς από πλευράς Καρπενησιωτών δεν έδειξε πρόσθεση να μπει στο Δ.Σ. εάν και σχεδόν όλοι ήταν θετικοί στην πρόταση συγχώνευσης των δυο ομάδων.
Οι δυο πλευρές θα συναντηθούν ξανά σε νέα γενική συνέλευση μέσα στις επόμενες 1-2 ημέρες. Η ομάδα του ΑΠΟΚ θα πρέπει στην επόμενη Γενική συνέλευση να εκλέξει διοίκηση, γιατί στο ορίζοντα βγαίνει και η έσχατη λύση του πρωτοδικείου.
Στην συνέλευση παραβρέθηκε ο τέως Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Άρης Τσιούνης, τα τέως μέλη του Δ.Σ. Κώστας Πασσάς, Δήμος Αθανασίου, Χρήστος Γιαννίτσαρης, , Βασίλης Τσουκαλάς και Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, οι φίλοι της ομάδας: Ανδρέας Κατσακιώρης, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Κατσακιώρης, Νίκος Ρεσίτης, Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Νικολακόπουλος και ο υπάλληλος της ΕΠΣΕ Διονύσης Βονόρτας. Από πλευράς Ένωσης Δυτικής Φθιώτιδας παραβρέθηκαν οι: Κώστας Καραγιάννης, Γιάννης Καλοπήτας, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Μπίτας, Μπάμπης Μουστερής και Παναγιώτης Κοντογεώργος. Πλην του τελευταίου οι υπόλοιποι αποτελούν μέλη του Δ.Σ. της ομάδας της Α1΄ ΕΠΣΦ Ένωση Δυτικής Φθιώτιδας.
Ο ταμίας Κώστας Πασσάς έκανε τον οικονομικό απολογισμό (Έσοδα-έξοδα ισοσκελισμένα στα 6.000 ευρώ) της σαιζόν, αναφέροντας και τα χρέη της ομάδας. Τα χρέη της ομάδας ανέρχονται 950 ευρώ στην ΕΠΟ (Θα πρέπει να πληρωθούν για να αγωνιστεί η ομάδα σε διοργάνωση της ΕΠΟ) από ποινές, 1.500 ευρώ προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας (Υπάρχει διακανονισμός για δόσεις των 50 ευρώ) και 800 ευρώ  προς τον Χρήστο Γιαννίτσαρη. Τα έσοδα της περασμένης σαιζόν είναι τα 1.000 ευρώ της επιχορήγησης από τον Δήμο Καρπενησίου. Ενώ έσοδα υπάρχουν από τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα με τον Αίολο και από χοροεσπερίδα της ομάδας.








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος