Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Για κατάφορη αδικία κάνει λόγο ο πορτιέρο Βασίλης Κόρκος


Ο τερματοφύλακας από την Φθιώτιδα Βασίλης Κόρκος, που αγωνίστηκε στο 5o τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup με τα «γάντια» του Evrytania Sport με δήλωση του στην σελίδα μας αναφέρεται στην παρουσία του στην διοργάνωση.
Αισθάνεται κατάφορα αδικημένος από το τελευταίο παιχνίδι με τους Bacardi και ζητά συγνώμη για την συμπεριφορά του μετά το ματς. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαγνησιακό και στην Αγία Παρασκευή στην Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

H δήλωση-ανακοίνωση του είναι η ακόλουθη:
«Κατά αρχήν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση... Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μας συμπεριφερθήκανε με τον καλύτερο τρόπο... Η φιλοξενία ήταν άψογη... Ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί να λαμβάνει χώρα η συγκεκριμένη διοργάνωση διότι αυτό δείχνει ότι το Καρπενήσι αγαπάει το ποδόσφαιρο.... Σίγουρα θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά γιατί το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό... Όσο αφορά το τελευταίο παιχνίδι αυτό που αισθάνθηκα μια κατάφορη αδικία απέναντι στην ομάδα μου καθώς και έλλειψη σεβασμού... Για το μόνο που μετανιώνω είναι κάποια λόγια που είπα εκτός γηπέδου... Θέλω λοιπόν να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο του Καρπενησίου... Τα μελλοντικά πλάνα για εφέτος όσο αφορά τη Φθιώτιδα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλά σίγουρα θα με ενδιέφερε να παίξω σε ομάδα της Ευρυτανίας γιατί όπως προείπα το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά και σίγουρα μεγάλος παράγοντας παίζει η απευθείας άνοδος... Άρα γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε κάποια ομάδα εκεί....»