Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Απάντηση της Εύης Κονιαβίτη στα λεγόμενα του Θωμά Ξαγάρα


Η κ. Εύη Κονιαβίτη, Αντιδήμαρχος Καρπενησίου απαντά (Με την ιδιότητα Δημότη Καρπενησίου) στα λεγόμενα του Θωμά Ξαγάρα του Fight Club Karpenissi (http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/07/fight-club-kick-boxing.html) στην συνέντευξη του στην σελίδα μας. Η τοποθέτηση-απάντηση της κ. Κονιαβίτη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάνοντας αναφορά στην διαχρονική παρουσία και προσφορά του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα το κείμενο της κ. Κονιαβίτη έχει ως εξής:
Απάντηση στη συνέντευξη του Ξαγάρα….  «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ»
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ» …..
Σε απάντηση στο αλαζονικό «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον τόπο μας» που αναφέρει  στη συνέντευξη του ο  κ. Ξαγάρας έχω να σας καταθέσω τα εξής:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ» και είναι ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ που εδρεύει στον τόπο μας από το 1991  που διδάσκει το άθλημα του ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ και είναι σύλλογος με άδεια λειτουργίας.
Από εκεί ξεκινήσατε και εσείς μαθαίνοντας τα πρώτα βήματα στο Άθλημα του ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ, αλλά το ξεχάσατε.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ»  στο οποίο διδάσκουν ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ με πτυχία προπονητών και ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έτσι όπως προβλέπεται από τους νόμους του Κράτους για να μπορείς να διδάξεις το άθλημα του ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ, πτυχία που εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ»  στο οποίο εδώ και χρόνια γονείς αυτού του τόπου εμπιστεύονται τα παιδιά τους για να διδαχθούν το άθλημα του κικ μποξινγκ. Στο οποίο χρόνια τώρα άτομα κάθε ηλικίας και φύλλου δίνουν τη δική τους μάχη στο ταταμι και στο ρινγκ, μαθαίνοντας πέρα από τις τεχνικές αγώνων, τι σημαίνει αξιοπρέπεια, σεβασμός και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ» που οι αθλητές του συμμετέχουν σε πρωταθλήματα ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ κάθε εβδομάδα όλο τον χρόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αλήθεια δεν έχετε ακούσει τίποτα για αυτούς τους ΑΘΛΗΤΕΣ; 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ» που βγάζει πρωταθλητές Ελλάδος, είναι μέλη της Εθνικής Ελλάδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ μπόξινγκ και τον Σεπτέμβρη του 2016 συμμετέχουν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κικ μπόξινγκ που διεξάγεται στην Ιρλανδία. Μια από αυτές της πρωταθλήτριες είναι ΚΟΡΗ ΜΟΥ. Το όνομά της αν δεν σας είναι γνωστό είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΕΜΕΛΗ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ «ΑΛΛΟ» ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, 
ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
 ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΕΥΔΟΞΙΑ 
ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ