Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Αποδέχτηκε την χορηγική πρόταση του ΟΠΑΠ η ΕΠΣ Ευρυτανίας


Συνεδρίασε έκτακτα την Πέμπτη 14 Ιουλίου η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας με το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης να είναι η χορηγική πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας και παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Σωτήρης Διώτης, Βασίλης Κατσίκης, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Γιώργος Λιάγκας και Βασίλης Μπούρας, καθώς και ο υπάλληλος της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας. Απουσίαζε μόνο το μέλος Νίκος Δροσίνης.
Η πρόταση έγινε αποδεκτή και απεστάλησαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη της ενώσεως μας στο πρόγραμμα.
Η χορηγική πρόταση της ΟΠΑΠ αφορά την προμήθεια αθλητικού υλικού, ιατροφαρκακευτικoύ υλικού και ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Η διαχείριση του προγράμματος θα γίνει αποκλειστικά από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το συνολικό ποσό επιχορήγησης είναι 20.000 ευρώ, τα 10.000 ευρώ θα δοθούν προκαταβολικά και τα υπόλοιπα 10.000 στο τέλος του προγράμματος δηλαδή τέλη Δεκεμβρίου με την προσκόμιση τιμολογίων.
Ως εκ τούτου η ΕΠΣ θα «τρέξει» το πρόγραμμα και θα προμηθεύσει τα σωματεία του νομού μας με αθλητικό υλικό.
Ένσταση υπήρχε για το συμβούλιο από τον Σωτήρη Διώτη, ο οποίος τόνισε να αναγραφεί στα πρακτικά ότι το συμβούλιο έπρεπε να χαρακτηριστεί ως τακτικό και όχι ως έκτακτο.
Επίσης Σωτήρης Διώτης και Θωμάς Θεοδωρογιάννης ζήτησαν συμβούλιο το προσεχές διάστημα, στο οποίο θα υπάρχει πιθανή αναδιάρθρωση της εκτελεστικής επιτροπής της ενώσεως μας.





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος