Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ψάχνει το σούπερ «μπαμ» με Γεωργίου ο Κρόνος Αργυράδων


O Κρόνος Αργυράδων(Ομάδα του τοπικού Κέρκυρας) μετρά τις πιθανότητές του, για το σούπερ μπαμ του καλοκαιριού, με τον 37χρονο των 146 συμμετοχών στη Superleague και της... μιας στο Champions League!
Την...απάντηση του, στο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, το Νίκο Αραμπατζή (πλέον της ΑΕΛ), φαίνεται πως αναζητά ο Κρόνος Αργυράδων.
Με τους Κυπελλούχους Κέρκυρας να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον άλλοτε στόπερ (και) του ΑΟ Κέρκυρα, τον 37χρονο Γιώργο Γεωργίου. Των 146 συμμετοχών στη Superleague, των 30 στο Πρωτάθλημα Κύπρου, των 7 σε προκριματικές φάσεις του Europa League, των 2 σε ομίλους της ίδιας διοργάνωσης, μα, και της μιας συμμετοχής στο Champions League με τη φανέλα της Ανόρθωσης (φώτο). Κι όχι κόντρα σε όποιον κι όποιον αντίπαλο. Μα απέναντι στην Ίντερ (4/11/2008), στη Μεγαλόνησο, σε μια αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη με 3-3 (για το β' όμιλο, με επιπλέον ομάδες αυτού, τους ΠΑΟ και Βέρντερ).
Φυσικα, η υπόθεση απόκτησης του Γεωργίου είναι εξαιρετικά δύσκολη και οικονομικά δύσβατη για τα δεδομένα του Κρόνου Αργυράδων κι οποιασδήποτε ομάδας του κερκυραϊκού τοπικού. Με τους ανθρώπους της ομάδας, πάντως, να επιβεβαιώνουν τόσο το ενδιαφέρον τους για τον έμπειρο στόπερ, μα και την προσπάθεια που πραγματοποιούν για την επίτευξη της μεγάλης μεταγραφής.
Μάλιστα, πηγές τόνιζαν πως τούτη δεν είναι η πρώτη επικοινωνία τους με τον ποδοσφαιριστή (είχε υπάρξει και στις αρχές του καλοκαιριού), μα τώρα, με την έλευση του στο νησί, για διακοπές, το... φλερτ φαίνεται πως αναζωπυρώθηκε. Με την ύπαρξη και συναντήσης του Γεωργίου με το στέλεχος της ομάδας, Κώστα Καββαδία. Ρε, λες;

To CV του Γιώργου Γεωργίου
Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1979 στο Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας. Έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Την ποδοσφαιρική του καριέρα, εν Ελλάδι, την άρχισε στη Λαμία, από την οποία δόθηκε δανεικός στον ΑΠΟΚ Βελούχι τη σεζόν 1997-98. Και την επόμενη περίοδο, πήγε με μεταγραφή στον Παναιτωλικό της Β' εθνικής, όπου και παρέμεινε ως και το 2001-2002. Ε, κάπου εκεί ξεκίνησε για τον Γεωργίου το κερκυραϊκό του ταξίδι. Με τους Φαίακες αγωνίστηκε αρχικά στη Β' εθνική, ενώ παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν της πρώτης παρουσίας των νησιωτών στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού football (2004-05). Και μπορεί οι Φαίακες να υποβιβάστηκαν άμεσα, όμως, ο Γεωργίου παρέμεινε... σαλονάτος. Και μάλιστα, ως παίκτης του Ατρόμητου για μια τριετία (7η θέση το 05-06, 8η θέση το 06-07, 14η και υποβιβασμός το 2007-08). Με τον Γεωργίου, στη συνέχεια να αναχωρεί, αποφεύγοντας, εκ νέου, την Β' εθνική.
Μετακομίζοντας στην πρωταθλήτρια, τότε, Κύπρου, Ανόρθωση. Με την οποία, μάλιστα, έγραψε τη μία και μοναδική του συμμετοχή στο Champions League, δίχως όμως, να κατακτήσει κάποιο εγχώριο τίτλο, στα 2,5 χρόνια που παρέμεινε στη Μεγαλόνησο.
Έπειτα από την Κύπρο, ο Γεωργίου επέστρεψε Ελλάδα, για τον ΟΦΗ, τον Ιανουάριο του 2011, συμβάλλοντας στην επιστροφή του στη Superleague, ενώ αποχώρησε από την Κρήτη με προορισμό τη Λιβαδειά (Superleague), τον Ιανούαριο του 2012. Στους Βοιωτούς έμεινε για 2,5 περιόδους, πριν γίνει κάτοικος... Ριζούπολης (Απόλλων Σμύρνης), για την επόμενη σεζόν (έμεινε ελεύθερος τον Αύγουστο του 2015). Όσο, τέλος, για περασμένη αγωνιστική περίοδο; Γ' εθνική! Η αρχή περιλάμβανε ΑΕ Κηφισιάς (4ος όμιλος) ενώ η συνέχεια (1/16) Παναργειακό (συνυπήρξε με το Ρομπέρτο Μπολάνο για περίπου δύο μήνες, ενώ μετά είχε τεχνικό το Νίκο Παντελή) με τον οποίο τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Πρωταθλήτρια Σπάρτη.

Πηγή: www.corsufports.gr