Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δίπλα στους κορυφαίους δούλεψαν τα παιδιά της Π.Α.Κ.


Μια τεράστια εμπειρία περίμενε τα παιδιά της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Μανώλη Κάππα, Παναγιώτη Μόκκα, Θεοδόση Κοτσιμπό, Γιώργο Μαντζούφα, Γιάννη Κουδουνά και την coach Κατερίνα Μπαλωμένου, που πλαισίωσαν την αποστολή.
Η Π.Α.Κ. δέχθηκε την πρόσκληση να εργαστεί για λίγες ημέρες δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη και στο camp του στην Χαλκιδική, το οποίο διεξήχθη για δεύτερο σερί καλοκαίρι. Ο κ. Γιαννάκης πλαισιωμένος από έμπειρους προπονητές και με τις δικές του συμβουλές και υποδείξεις μαζί με τους συνεργάτες του Σωκράτη Ηλιάδη, Θεόδωρο Μπολάτογλου, Χρόνη Δασκαλάκη και Γιώργο Ραμπότα είχαν ένα πλούσιο ασκησιολόγιο με στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών. Υπήρξε τρίωρη πρωινή προπόνηση ατομικής τεχνικής και τρίωρη απογευματινή με ασκήσεις ομαδικής τακτικής και παιχνίδι.
Κατά την διάρκεια του camp τα παιδιά της Π.Α.Κ. είδαν από κοντά, συνομίλησαν και πήραν αυτόγραφα από τον Έλληνα διεθνή αθλητή της Μπάμπεργκ Νίκο Ζήση, τον πρώην γνωστότατο Αμερικανό αθλητή Audie Norris. Κλείνοντας η coach Μπαλωμένου Κατερίνα θα ήθελε  να ευχαριστήσει πρώτιστος τον coach Παναγιώτη Γιαννάκη για τη γνώση που με χαρά προσφέρει σε όλους μας. Τους γονείς των αθλητών που δείχνουν συνεχώς και εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στους coach του συλλόγου μας. Τον συνεργάτη της για την βοήθειά του στην οργάνωση της αποστολής και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και τέλος τους αθλητές της αποστολής που πραγματικά  έμεινε ικανοποιημένη τόσο από την συμμετοχή τους όσο και από τις διακρίσεις που κατάφεραν.















Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com