Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ανανέωση 14 Ευρυτάνων ποδοσφαιριστών στον πρωταθλητή Αίολο


Ο προγραμματισμός του πρωταθλητή Α.Σ. Αίολος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και η διοίκηση της ομάδας μετά την παραμονή του coach Γιάννη Φλωράκη φρόντισε να συνεχίσει την συνεργασία της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 με 14 Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές, με αρκετούς από αυτούς να αποτελούν τον βασικό «κορμό».
Πρόκειται για τους: Θωμά Αζακά, Πάνο Αζακά, Χάρη Ζαραβέλη, Γιάννη Ηλιάδη, Αλέκο Κόκκοτα, Δημήτρη Κυλλή, Χρήστο Μπόγδανο, Κώστα Μπόνια, Κώστα Μπουμπουρή, Νίκο Νικολάου, Νίκο Ράικο, Άρη Σιταρά, Πάνο Στόκα και Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο.
Η ανανέωση της συνεργασίας με Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές ήταν το βασικό πλάνο της διοίκησης, η οποία μετά την εξασφάλιση του ήδη υπάρχοντος έμψυχου δυναμικόυ στρέφει την προσοχή της σε μεταγραφικούς στόχους, που θα δυναμώσουν και άλλον την αγωνιστική ισχύ της ομάδας. Άλλωστε υπήρξαν επιτυχημένες μεταγραφές κατά πλειοψηφία στον σύλλογο, όπως αυτή του Αιτωλοακαρνάνα Βασίλη Μεταξούλη, που αποτελεί πλέον μέλος της Θήβας. Μετά από τα δυο σερί πρωταθλήματα στόχος πλέον είναι η Γ΄ Εθνική, αφού ο πρωταθλητής της εκάστοτε ΕΠΣ ανέρχεται απευθείας πλέον την παραπάνω κατηγορία.