Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

13η με ατομικό ρεκόρ η Χρυσαφοπούλου του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002


Τα φυντανάκια του ελληνικού στίβου, οι αυριανοί πρωταθλητές μας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, παμπαίδων-παγκορασίδων 14-15 ετών, σε δύο ομίλους.
Στον όμιλο της Καβάλας (βόρειος) στις 2-3/7/2016 συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ: Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κερκύρας και τα Σωματεία από Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα. Ο άλλος όμιλος διεξήχθη στο Ναύπλιο (νότιος) με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τις ΕΑΣ: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Βόρεια Πελοπόννησος, Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική, Αθήνα, Δυτική Αττική, Λέσβος, Χίος - Σάμος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και τα σωματεία από Βοιωτία και Εύβοια. Και στους δύο ομίλους σημειώθηκαν αρκετές πολύ καλές επιδόσεις οι οποίες είναι ελπιδοφόρες για το μέλλον το στίβου αλλά και για τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες που τις πέτυχαν.
Την Ευρυτανία και τον Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002 εκπροσώπησε η αθλήτρια Χρυσαφοπούλου Νεφέλη. Τερμάτισε σε 52''40 στα 300μ. με εμπόδια, και κατέλαβε τη 13η θέση. Η επίδοση αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για την αθλήτρια.
Την αθλήτρια συνόδεψε η προπονήτρια του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002, κα Σιούτα Βασιλική.