Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έφτασε Καρπενήσι ο Ευρωπαίος ΠΑΣ Γιάννινα(Φωτορεπορτάζ)


Για 4ο συνεχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα διάλεξε το Καρπενήσι για προετοιμασία, αλλά αυτήν την φορά ως Ευρωπαίος. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέφτασε την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Hotel Avaris, στο οποίο και θα διαμείνει έως τις 6 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.
Την αποστολή αποτελούν οι: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Γιάκος, Κοζορώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Φερφελής, Μαυροπάνος, Ζιώγας, Κόκκας, Ψαρράς, Μασούρας, Ντόλοβατς, Χοτζάι, Παππάς, Κολιοφούκας, Παπαϊωάννου, ενώ αναμένεται και άφιξη ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα στο Καρπενήσι βρίσκονται οι: Πετράκης(Προπονητής), Νιαρχάκος(Αρχηγός Αποστολής), Γεωργουλόπουλος(Βοηθός Προπονητή), Αλεξίου(Προπονητής Φυσικής Κατάστασης), Τσελιόπουλος(Προπονητής Τερματοφυλάκων), Σκόρδος, Μπαλαούρας(Φυσιοθεραπευτές), Αγγελής, Βασιλείου, Χατζηγιάννης(Φροντιστές) και Δάλλας(Οδηγός).
Την αποστολή υποδέχτηκε ο κ. Θοδωρής Χονδρός. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Avaris στις 18:30.




























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος