Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Επίδειξη ικανοτήτων με υψηλούς προσκεκλημένους πραγματοποίησε ο Κ.Ο.Κ.


Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου διεξήγατε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 17:30 στο κολυμβητήριο Καρπενησίου εκδήλωση επίδειξης ικανοτήτων των αθλητών-τριων του, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο από τα παιδιά, το διοικητικό συμβούλιο, τον coach Μάκη Τριανταφύλλου και τους συνεργάτες του.
Την επίδειξη τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ε Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας. Μάλιστα ο κ. Τασιός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έγκριση του ποσού από την Περιφέρεια για την αποκατάσταση της στέγης του κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις


Άρης Τασιός (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας): «Δεχόμενοι την πρόσκληση του Κ.Ο.Κ. για την σημερινή εκδήλωση, που ουσιαστικά επιστεγάζει και το τέλος μιας πολύ επιτυχημένης σαιζόν για τον σύλλογο ήρθαμε για να τιμήσουμε και το νέο διοικητικό συμβούλιο και ουσιαστικά να ευχηθούμε στους αθλητές του Κ.Ο.Κ.  και στους μαθητές και στα νέα παιδιά καλό καλοκαίρι και υγεία πάνω από όλα. Εμείς ως περιφέρεια αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του κολυμβητηρίου εγκρίναμε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες ένα έργο ύψους 240 χιλιάδων ευρώ, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την υποδομή, κυρίως κάποιες εργασίες όσον αφορά την αποκατάσταση της στέγης. Τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση τόσο και ο Δήμος και η Περιφέρεια χέρι-χέρι προχωράμε, ώστε να έχουμε αυτό το στολίδι της πόλης μας απόλυτα λειτουργικό, γιατί πραγματικά είναι κάτι, το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε.»


Κώστας Ντρίβας (Πρόεδρος Κ.Ο. Καρπενησίου): «Σήμερα είχαμε μια κολυμβητική γιορτή, ήταν ημερίδα, περισσότερο για τα μικρά παιδάκια στην λήξη της κολυμβητικής χρονιάς και είναι μια επίδειξη των ικανοτήτων των κολυμβητών μας. Έχω αναλάβει εδώ και δυο μήνες την Προεδρία και θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να επαυξήσουμε το έργο που άφησε το πρώην Δ.Σ. και να κάνουμε ότι το καλύτερο δυνατόν είναι για την πόλη μας και τον σύλλογο.»


























Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας